Παραμένει αμετάβλητο για το 2024 το τέλος κοινοχρήστων χώρων.

aithousa-dimotikou-simvoulou-aegina.jpg

Για το τέλος χρήσης κοινοχρήστων χώρων και το τέλος μικροπωλητών σε εμποροπανηγύρεις του νησιού, συζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο, σε συνεδρίαση που έγινε με την διαδικασία του κατεπείγοντας στις 13 Δεκεμβρίου 2023, η απόφαση δημοσιεύθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2024. Περισσότερες πληροφορίες για το τέλος χρήσης όπως αυτό ισχύει με την απόφαση του 2023, μπορείτε να δείτε εδώ

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε με 6 θετικές ψήφους, επί 8 ψηφισάντων μελών τα ακόλουθα:

Εγκρίνει όπως τα τέλη χρήσης κοινοχρήστων χώρων που καταβάλλονται στο Δήμο μας από φυσικά πρόσωπα ή νομικά πρόσωπα που ασκούν επαγγελματική ή επιχειρηματική δραστηριότητα και κάνουν χρήση δημοτικού κοινόχρηστου χώρου να παραμείνουν αμετάβλητα για το έτος 2024.

Εγκρίνει όπως το τέλος χρήσης των κοινόχρηστων χώρων που χρησιμοποιούνται από τους μικροπωλητές στις εμποροπανηγύρεις που πραγματοποιούνται στο νησί μας με την ευκαιρία θρησκευτικών ή επετειακών εορτών (ενδεικτικά αναφέρονται οι εορτές της Αγ. Μαρίνας, της Αγ. Παρασκευής, της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, της Φανερωμένης, του Σταυρού, του Αγ. Σώστη) να παραμείνει αμετάβλητο για το έτος 2024.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τζίτζης Φίλιππος και Μαρίνος Νικόλαος ψήφισαν παρών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png