Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Σταύρος Ρωπαΐτης
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο το Σάββατο στις 14.30, η Α.Ε Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει τον Ερμή στον Κορυδαλλό, ενώ για το μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Ιάσωνα στην Νίκαια την Κυριακή στις 13.00. Για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Πειραϊκό το Σάββατο στις 11.00 για το εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής. Επίσης για το πρωτάθλημα mini της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγινιακός θα παίξει το Σάββατο στις 12.30 με τον Απόλλων Πειραιά εκτός έδρας. Τέλος για τα πρωταθλήματα βόλεϋ, οι παγκορασίδες θα φιλοξενήσουν τον Ερμή Περάματος την Κυριακή στις 12.00, και το αντρικό τμήμα του Σαρωνικού θα υποδεχτεί την ίδια μέρα τον Αστέρα στις 14.00.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, την Παρασκευή στην εκπομπή Offside.



Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται το Σάββατο από τον Ερμή στον Κορυδαλλό. Η αναμέτρηση έχει χαρακτήρα ντέρμπι καθώς οι γηπεδούχοι είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς, με την ΑΕ Σαρωνικός να βρίσκεται στην 4η με 40 βαθμούς. Η νησιώτικη ομάδα μετά το ευρύ 5-0 επί του Πολυκράτη, πηγαίνει με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, και αν φύγει με το 'διπλό', θα φτάσει τις εννέα σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Απουσίες για την ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου υπάρχουν, καθώς οι Λούβαρης και Θανάσης Μπακόμητρος δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει κάνει ο Γκοτσούλιας. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Κορυδαλλού, και θα ξεκινήσει στις 14.30. Διαβάστε περισσότερα...

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ιάσωνα στο κλειστό της Νίκαιας. Το παιχνίδι για την 19η αγωνιστική είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την νησιώτικη ομάδα, καθώς σε περίπτωση νίκης θα ανέβει και άλλο στην βαθμολογία. Από την άλλη η ομάδα της Νίκαιας η οποία βρίσκεται στην 11η θέση με 25 βαθμούς (στις 12 ομάδες), θέλει την νίκη ώστε να ανασάνει βαθμολογικά. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Σαρωνικός είχε επικρατήσει δύσκολα του Ιάσωνα με 56-55. Απουσίες για την ομάδα του Πέτρου Καρβούνη δεν υπάρχουν, με τους παίκτες του νησιού μας να πηγαίνουν στο ματς με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και το 42-38 στην Αμφιάλη την προηγούμενη αγωνιστική. Το τζάμπολ είναι στις 13.00.

Στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των παγκορασίδων, ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή τον Ερμή Περάματος. Τα κορίτσια της Σύλβιας Ιβάνοβα θέλουν να προσθέσουν άλλη μια νίκη στο φετινό τους παλμαρέ, και ο κυριακάτικος αντίπαλός τους είναι μια καλή ευκαιρία. Οι προετοιμασία των νεαρών αθλητριών του Σαρωνικού συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, και στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί απόλυτη αισιοδοξία για την συνέχεια των καλών εμφανίσεων.
Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ανδρών, ο Σαρωνικός υποδέχεται για την 18η αγωνιστική τον Αστέρα. Η ομάδα του Ηλία Κλώνου προετοιμάζεται για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον νεαρό τεχνικό να περιμένει το ίδιο πάθος και αποτελεσματικότητα από τους αθλητές του, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα για να κάνει η νησιώτικη ομάδα το βήμα παραπάνω και την πρόκριση της στο final four. Και τα δύο παιχνίδια του βόλεϋ θα διεξαχθούν στο κλειστό του ΕΠΑΛ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png