Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσιο είναι το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 14.45 η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ήφαιστο, την ίδια μέρα το εφηβικό τμήμα υποδέχεται τον Ολυμπιακό Περάματος στις 12.00, ενώ για το προπαιδικό πρωτάθλημα του Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Περαμαικό το Σάββατο στις 12.00. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμενική την Κυριακή στις 12.00, ενώ για τα τμήματα υποδομών, ο Παναιγινιακός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό Πειραιώς το Σάββατο στις 10.30. Τέλος στο βόλεϋ, το αντρικό τμήμα του Σαρωνικού παίζει την Κυριακή στις 17.00 με την Φιλία στο Πέραμα, και οι παγκορασίδες φιλοξενούνται από το Μοσχάτο την Κυριακή στις 12.00.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, την Παρασκευή στην εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για την 25η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ήφαιστο. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής (1-1 με τους Νέους Δραπετσώνας), το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, και να πετύχει την 13η νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο νεαρός τεχνικός περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες της ομάδας, και αν μπορεί να τους υπολογίζει για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Συγκεκριμένα οι Νεκτάριος Μπακόμητρος, Πάλλης και Γκοτσούλιας δεν αγωνίστηκαν με τους Νέους Δραπετσώνας, και κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να προλάβουν το παιχνίδι με τον Ήφαιστο. Την Κυριακή επιστρέφει ως αντίπαλος ο Δημήτρης Ανταλής, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Σαρωνικού, και τώρα αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη του Ηφαίστου. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει σημειώσει ήδη 7 τέρματα σε 21 συμμετοχές, με την ομάδα του να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στη βαθμολογία (13ος στις 16 ομάδες με 22 βαθμούς). Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή και θα ξεκινήσεις στις 14.45. Διαβάστε περισσότερα...

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός μετά τη σπουδαία νίκη την περασμένη Κυριακή (60-48 τον Πειραϊκό), φιλοξενείται στο κλειστό της Νέας Σμύρνης από την πρωτοπόρο Αρμενική (Ένωση Αρμενίων Αθλητών) για την 21η αγωνιστική. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά με σύμμαχο πλέον και την ψυχολογία, η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη πηγαίνει για να διεκδικήσει τη νίκη. Μία νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο στην Β' ΕΣΚΑΝΑ. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, και με τη βοήθεια του κόσμου, οι άνθρωποι του νησιώτικου συλλόγου αισιοδοξούν για άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο βόλεϋ και στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της β' φάσης, με τον Σαρωνικό να κληρώνεται στον Γ' όμιλο. Εκεί βρίσκονται η Άρτεμις, η Ευρυάλη και το Μοσχάτο, το οποίο αντιμετωπίζει ο Σαρωνικός το Σάββατο στις 12.00 για την 1η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό του Μοσχάτου, με την τεχνικό της ομάδας Σύλβια Ιβάνοβα να περιμένει από τις χαρισματικές αθλήτριες της να εμφανιστούν όπως και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, που τις έφερε στην 1η θέση.

Τέλος για το πρωτάθλημα βόλεϋ της Β' Εθνικής ανδρών, ο Σαρωνικός πηγαίνει στο Πέραμα, για να αντιμετωπίσει την Φιλία για την 20η αγωνιστική. Μετά από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας, η ομάδα του Ηλία Κλώνου επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, με στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά final four. Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, με τους αθλητές να εμφανίζονται έτοιμοι για άλλη μια καλή εμφάνιση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png