Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλλευ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο Κερατσινίου στις 12.30, και το Σάββατο το προπαιδικό τμήμα του συλλόγου αντιμετωπίζει τους Νέους Ευγενείας στις 12.00 εκτός έδρας. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 12.00 τον Λέων Μοσχάτου, ενώ για την β' φάση του παιδικού πρωταθλήματος ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Α.Σ.Πέρα το Σάββατο στις 12.30. Για το πρωτάθλημα υποδομών και την β' φάση των αγοριών mini, ο Παναιγινιακός φιλοξενεί τον Πανελευσινιακό το Σάββατο στις 11.00. Τέλος στο βόλεϋ, για την β' φάση των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός υποδέχεται την Ευρυάλη την Κυριακή στις 13.00, και για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ανδρών, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Ευρυάλη την Κυριακή στις 15.00 στο κλειστό του ΕΠΑΛ.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, την Παρασκευή στην εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο Κερατσινίου στο γήπεδο 'ΑΓΕΤ Χαραυγής'. Η κυριακάτικη αναμέτρηση αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, καθώς από την μία οι γηπεδούχοι μάχονται για την παραμονή τους στην Α' Πειραιά, και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν την νίκη ώστε να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο τεχνικός της νησιώτικης ομάδας Γιώργος Γκοβερίνος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πάλλη και Γκοτσούλια, παρ' όλα αυτά με όπλο την καλή ψυχολογία μετά την νίκη της περασμένης Κυριακής (2-1 τον Ήφαιστο), το συγκρότημα του νεαρού προπονητή πηγαίνει με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Διαβάστε περισσότερα...

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Λέων Μοσχάτου στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής έχει χαρακτήρα τελικού, καθώς σε περίπτωση νίκης για την ομάδα του Πέτρου Καρβούνη, η νησιώτικη ομάδα θα έχει κάνει ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στην Β' ΕΣΚΑΝΑ.

Ο Σαρωνικός μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την πρωτοπόρο Αρμενική έχασε έδαφος, παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι του συλλόγου εμφανίζονται αισιόδοξοι για τον στόχο της ομάδας, με την προϋπόθεση να φτάσει η ομάδα στην νίκη την Κυριακή. Το γήπεδο της Αίγινας αναμένεται γεμάτο, έτσι ώστε με τη βοήθεια του κόσμου να έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Απουσίες για την ομάδα του νησιού μας δεν υπάρχουν, με τον νεαρό τεχνικό να προετοιμάζει τους αθλητές του εν όψει Λέων Μοσχάτου.

Στο βόλλευ και την β' φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, οι παγκορασίδες του Σαρωνικού για την 2η αγωνιστική φιλοξενούν την Ευρυάλη στις 13.00. Τα κορίτσια της Σύλβιας Ιβάνοβα συνεχίζουν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα, με την νεαρή τεχνικό να εφιστά την προσοχή τους για το δύσκολο αυτό ματς. Τέλος για την 21η αγωνιστική των ανδρών της Β' Εθνικής, ο Σαρωνικός υποδέχεται στο κλειστό του ΕΠΑΛ την Ευρυάλη. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την νησιώτικη ομάδα, καθώς με νίκη, το συγκρότημα του Ηλία Κλώνου θα έχει κάνει ακόμα ένα βήμα για την είσοδό του στην τετράδα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png