ΔΑΟΑ. Χορήγηση άδειας για τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου "Ιωάννης Καποδιστριας 2022", που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/01/2022.


Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας, μετά από αίτημα του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κούρος Αίγινας, χορήγησε άδεια για τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου "Ιωάννης Καποδιστριας 2022", ο οποίος θα διεξαχθεί στις 23/01/2022.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Υπενθυμίζεται ότι στη φετινή διοργάνωση θα χρησιμοποιηθούν εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας. Έτσι η απόφαση του ΔΑΟΑ περιλαμβάνει και την παραχώρηση χώρων και εγκαταστάσεων για την διεξαγωγή της μεγάλης διοργάνωσης.

Η απόφαση είναι η ακόλουθη:
  • Εγκρίνει την αδειοδότηση διεξαγωγής του αγώνα δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας" 2022 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/01/2022 ο οποίος θα έχει ως εκκίνηση την περιοχή του σταδίου του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας.
  • Επιτρέπει τη χρήση των αποχωρητηρίων των αθλητικών εγκαταστάσεών του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας από τους συμμετέχοντες δρομείς και τους συντελεστές του αγώνα κατά την ημέρα διεξαγωγής του.
  • Παραχωρεί δύο χώρους αποδυτηρίων , ένα για άνδρες και ένα για γυναίκες καθώς και το χώρο του ιατρείου προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τους συμμετέχοντες δρομείς κατά την ημερομηνία διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα δρόμου.
  • Επιτρέπει τη χρήση του σταδίου του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα , ήτοι την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 για την προθέρμανση των αθλητών δρομέων που θα συμμετάσχουν, εφόσον κατά την ημέρα αυτή δεν θα διεξαχθεί βάσει προγράμματος καμία αθλητική αναμέτρηση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png