Ναυτικός Όμιλος Αίγινας. 2ος Περιφερειακός Αγώνας Πρόκρισης N.O.K.B.

Η δεύτερη φάση της πρόκρισης  για την περιφέρεια Αθηνών σκαφών τύπου Laser 4.7 & Optimist πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου στην Βουλιαγμένη από τον Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Κ.Β) και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία Στόχος ήταν να προκριθούν οι καλύτεροι αθλητές ώστε να συμμετάσχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και των δύο κατηγοριών  που θα διεξαχθούν στην Κατερίνη, το διάστημα  7-11/5.



Οι καιρικές συνθήκες της πρώτης ημέρας ήταν καλές αφού έπνεε Νοτιοδυτικός άνεμος έντασης 8-10 κόμβων. Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης ιστιοδρομιών όμως λόγω των συνεχόμενων πρόωρων εκκινήσεων των Όπτιμιστ αγοριών που θα ξεκινούσαν πρώτα είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης των αγώνων κυρίως για τα Laser που αναγκάστηκαν να περιμένουν 1,5 ώρα κάτω από την γραμμή της εκκίνησης. Διαβάστε περισσότερα...

Tην δεύτερη ημέρα των αγώνων η πρώτη εκκίνηση δόθηκε με Δυτικό άνεμο έντασης 7-11 κόμβων αλλά στην συνέχεια σταμάτησε να φυσάει εντελώς έως ότου μιάμιση ώρα αργότερα φυσήξει βόρειος εντάσεως 18-22 κόμβων. Το όριο όμως της τελευταίας ιστιοδρομίας ήταν στις 16.00 με αποτέλεσμα τα Όπτιμιστ αγοριών και κοριτσιών να ολοκληρώσουν τρείς ιστιοδρομίες ενώ τα Laser 4.7 δύο.

Τελικά πραγματοποιήθηκαν 6 ιστιοδρομίες για τα Όπτιμιστ κοριτσιών, 5 ιστιοδρομίες για τα Όπτιμιστ αγοριών και 4 ιστιοδρομίες για τα Laser 4.7. Τα τελικά αποτελέσματα του αγώνα ήταν συνέχεια των αποτελεσμάτων της 1ης πρόκρισης Αθηνών ώστε να οριστούν τελικά οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο του 2013 στην Κατερίνη.

Ο αγώνας ήταν ταυτόχρονα και Διασυλλογικός για τον Ν.Ο.Κ.Β με την ονομασία ‘ΔΕΛΦΙΝΙΑ 2013’ που σημαίνει πως μπορούσαν να μετέχουν και αθλητές εκτός της Περιφέρειας Αθηνών οι οποίοι όμως θα συμπεριλαμβάνονταν μόνο στα αποτελέσματα των Δελφινίων.

 

                         ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

 

Στην κατηγορία των Laser 4.7 προκρίνονται 20 αγόρια και 10 κορίτσια.

Aγωνίστηκαν συνολικά 72 σκάφη.

 

Ο Ναυτικός μας όμιλος μετείχε στους  αγώνες με τους εξής αθλητές Laser: Στάθη Ερρίκο, Κατρίδη Κωνσταντίνο, Kαλαντζή Βέρα, Κωνσταντοπούλου Ανίτα και Παπαδοπούλου Αριάδνη κατακτώντας τα εξής αποτελέσματα:

 

-Ερρίκος Στάθης 8ος

-Κων/νος Κατρίδης 13ος

-Βέρα Καλαντζή 4η

-Ανίτα Κωνσταντοπούλου  9η

-Αριάδνη Παπαδοπούλου 11η

 

Δηλαδή από τους 5 αθλητές μας προκρίθηκαν οι 4 ενώ η Αριάδνη έμεινε εκτός πρόκρισης για 1 θέση μόνο.

 

Στα Optimist αγωνίστηκαν 131 σκάφη στα αγόρια και 67 σκάφη στα κορίτσια εκ των οποίων προκρίνονται τα 20 πρώτα αγόρια και τα 10 πρώτα κορίτσια. Εκτός των 70 πρώτων αθλητών που είχαν πάρει την πρόκριση βάση του περσινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος, οι οποίοι δεν θα  συνυπολογιστούν στις 20+10 φετινές θέσεις πρόκρισης  ακόμη και αν έτρεξαν τον αγώνα κάτι που δυστυχώς δεν ίσχυσε και στα Laser.

 

Στα Όπτιμιστ αγωνίστηκαν οι: Καλαντζή Αλίκη, Τρίμη Ευαγγελίνα, Πανταζή Αθηνά, Ροδίτης Παναγιώτης, Σχοινοχωρίτης Κωνσταντίνος και Χαλδαίος Νίκος.

 

Τα αποτελέσματα τους είναι τα  εξής:

 

 

 

-Kαλαντζή Αλίκη 4η

-Τρίμη Ευαγγελίνα 12η

-Πανταζή Αθηνά 39η

-Ροδίτης Παναγιώτης 11ος

-Σχοινοχωρίτης Κωνσταντίνος 75ος

-Χαλδαίος Νίκος 92ος

 

Δηλαδή από τους 6 αθλητές μας προκρίθηκαν οι 3.

 

Τα αποτελέσματα άφησαν μια πικρία στον προπονητή της ομάδας Laser Κωνσταντίνο Χανιώτη που ήθελε το απόλυτο όπως μας είπε 100% αφού όλη η ομάδα άξιζε να παραστεί σύσσωμη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και η αθλήτρια του δεν κατάφερε να προκριθεί για μια θέση μόνο.

 

‘Αποτελέσματα Διασυλλογικού  αγώνα Δελφινίων 2013’

LASER 4.7

 

-Βέρα Καλαντζή 2η (Αργυρό Μετάλλιο)

-Ερρίκος Στάθης 9ος

-Κων/νος Κατρίδης 12ος

-Ανίτα Κωνσταντοπούλου 6η

-Αριάδνη Παπαδοπούλου 9η

 

 

OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

-Kαλαντζή Αλίκη 3η (Χάλκινο Μετάλλιο)

-Τρίμη Ευαγγελίνα 14η

-Πανταζή Αθηνά 47η

 

 

OPTIMIST AΓΟΡΙΩΝ

-Ροδίτης Παναγιώτης 30ος

-Σχοινοχωρίτης  Κωνσταντίνος 75ος

-Χαλδαίος  Νίκος 92ος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png