Έγινε η κλήρωση της έκθεσης "Διακοσμητικά κεντημένα μαξιλάρια". Σημείωσε μεγάλη επιτυχία. .

Ολοκληρώθηκε σήμερα η έκθεση με τίτλο "Διακοσμητικά κεντημένα μαξιλάρια" της Μαίρης Γαλάνης - Κρητικού, που ξεκίνησε τη Μεγάλη Πέμπτη και είχε ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Αίγινας. Οι επισκπέπτες της έκθεσης πλήρωναν το ποσό των τριών ευρώ. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν  θα παραδοθούν αύριο στη διοίκηση του νοσοκομείου. Παράλληλα, με την κάρτα εισόδου ο επισκέπτης έμπαινε σε μία κλήρωση με δώρο ένα μαξιλάρι από τη συλλογή της κυρίας Γαλάνης, που η ίδια είχε δωρήσει για το σκοπό αυτό στο Σύλλογο Φίλων του Λαογραφικού, υπό την αιγίδα του οποίου έγινε η έκθεση.


Σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Λαογραφικού έγινε η κλήρωση. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού κύριος Κώστας Γαλάνης, βρήκε την ευκαιρία να κάνει και τον απολογισμό της έκθεσης. Την έκθεση επισκέφθηκαν 763 επισκέπτες. από τους οποίους συγκεντρώθηκε το ποσό 2.390 ευρώ. Τυχερή ήταν η κυρία Ρούλα Μουσουλέα με το νούμερο 266. Ο κύριος Κώστας Γαλάνης ευχαρίστησε την κυρία Μαίρη Γαλάνη - Κρητικού για την προσφορά της. Η ίδια ευχαρίστησε με τη σειρά της όσους επισκέφθηκαν την έκθεση, εξέφρασε όμως το παράπονό της γιατί όπως είπε οι κάτοικοι του νησιού ήταν οι μεγάλοι απόντες από αυτή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png