Ο κ. Σταμάτης Μαρμαρινός καταγγέλλει απαξίωση της Οικονομικής Επιτροπής, στη χθεσινή κατεπείγουσα συνεδρίαση.


Ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Σταμάτης Μαρμαρινός, με επιστολή του καταγγέλλει απαξίωση της Οικονομικής Επιτροπής, με αφορμή τη χθεσινή κατεπείγουσα συνεδρίαση. Ο κ. Μαρμαρινός στην επιστολή του αναφέρει τα ακόλουθα:

"Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να δικαιολογήσω την απουσία μου από την χθεσινή συνεδρίαση της Ο.Ε του δήμου μας, αλλά και να καταγγείλω την απαξίωση της από τον πρόεδρο της και Δήμαρχο Αίγινας.

Για την χθεσινή συνεδρίαση στάλθηκε πρόσκληση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στης 10.01 με σύγκλιση της Επιτροπής στης 11.00. Σε μια ώρα λοιπόν έπρεπε να δω την πρόσκληση, να διαβάσω το θέμα και να ψηφίσω. Να επισημάνω πως κάτι ανάλογο δεν είχε συμβεί, μέχρι εχθές, σε επιτροπή του Δήμου. Πάντα είχαμε περισσότερο χρόνο και πάντα με εντολή του εκάστοτε Προέδρου, μας ενημέρωναν τηλεφωνικά, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα μέλη της επιτροπής να μη δουν την πρόσκληση, όπως έγινε χθες.

Δεν ήθελα να πιστέψω πως ήταν μεθοδευμένος ο τρόπος διεξαγωγής της συνεδρίασης, αλλά και οι αντιδράσεις και μελών της διοίκησης στο συγκεκριμένο θέμα, με οδηγούν στο συμπέρασμα πως, όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα!

Δυστυχώς πριν ξεχαστεί από την μνήμη μας, η προσπάθεια φίμωσης της Ο.Ε ο πρόεδρος της και Δήμαρχος έρχεται να επιβεβαιώσει τις προθέσεις του, για έναν τρόπο λειτουργίας του Δήμου, που κινείται μεταξύ αυταρχισμού, συγκεντρωτισμού και απαξίωσης κάθε διαφορετικής γνώμης".

Με τιμή
Μαρμαρινός Σταμάτης
Δημοτικός σύμβουλος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png