"Ο Άγιος Νεκτάριος κατεβαίνει στην πόλη της Αίγινας και στον Μητροπολιτικό ναό της". Η δεύτερη εκπομπή για την εκκλησιαστική ιστορία, του Μητροπολιτικού ναού της Αίγινας.

DSC_0054-agios-nektarios.JPG

"Ο Άγιος Νεκτάριος κατεβαίνει στην πόλη της Αίγινας και στον Μητροπολιτικό ναό της", είναι ο τίτλος της δεύτερης εκπομπής του Aegina Portal, από τον κύκλο των εκπομπών, που έχουν ως θέμα την εκκλησιαστική ιστορία του Μητροπολιτικού ναού της Αίγινας. 


Παρουσιάζονται στοιχεία, που προέρχονται από την ερευνητική εργασία του εφημέριου του ναού, πρωτοπρεσβύτερου π. Εμμανουήλ Γιαννούλη, πολλά από τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά και περιγράφουν την σχέση του Αγίου Νεκταρίου με την Μητρόπολη της Αίγινας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον π. Εμμανουήλ Γιαννούλη για το χρόνο που διέθεσε για τα γυρίσματα των εκπομπών και βέβαια για τις πολύτιμες πληροφορίες που κατέθεσε σ' αυτές. 

Ο Μητροπολιτικός ναός της Αίγινας, οι ιστορικές εικόνες του τέμπλου και η επέτειος των 400 χρόνων από της Κοιμήσεως του Αγίου Διονυσίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png