Ξεκίνησε το πρόγραμμα ERASMUS+ στο Δημοτικό Σχολείο Κυψέλης.


Ξεκίνησε σήμερα το πρωί το πρόγραμμα ERASMUS+ στην Αίγινα, με την άφιξη των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Πρόκειται για 13 Ευρωπαίους εκπαιδευτικούς, που στα πλαίσια του προγράμματος Εrasmus+, θα παραμείνουν στο νησί μέχρι την Παρασκευή. Να σημειώσουμε ότι είναι η τρίτη χρονιά συνεργασίας με σχολεία από την Ιρλανδία, την Τουρκία, την Τσεχία, την Ισπανία, την Εσθονία και το συντονιστικό σχολείο της Ολλανδίας.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα παρουσιαστούν στα σχολεία της Αίγινας προγράμματα που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί μας, η επισκέπτρια υγείας κυρία Αγάπη Κυρίτση, η κυρία Κατερίνα Λιάπη εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού και η θεατρολόγος του σχολείου της Κυψέλης κυρίας Φαίη Σβάνα. Η τοπική ομάδα Πελίτι Αίγινας σε συνεργασία με τους μαθητές του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς θα φυτέψουν στο σχολείο σπόρους και θα δημιουργήσουν τον δικό τους σχολικό κήπο.

Τον σκοπό και τις δράσεις του προγράμματος ERASMUS+ παρουσίασε η διευθύντρια του σχολείου κυρία Ανθούλα Ντάφη μιλώντας στο Aegina Portal, επίσης για μία από τις δράσεις του προγράμματος μίλησε η κυρία Αγάπη Κυρίτση, επισκέπτρια υγείας του Κέντρου Υγείας Αίγινας. Το πρόγραμμα αναλυτικά μπορείτε να το δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png