"Μέχρι αρχές Αυγούστου, το αργότερο", λέει ο κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος για το έργο στην Σκοτεινή.


Όπως φαίνεται η ολοκλήρωση της κατασκευής του έργου στην Σκοτεινή θα συμπέσει με την εκπνοή της παράτασης των 120 ημερών που έλαβε τον Μάρτιο ο ανάδοχος του έργου, δηλαδή στις 8 Αυγούστου, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του Aegina Portal τον Μάρτιο, που αφορούσε απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας. Η ημερομηνία επιβεβαιώνεται και από τον κύριο Παναγιώτη Χατζηπέρο, που μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο.






"Το έργο της γέφυρας της Σκοτεινής είναι ένα έργο το οποίο έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού της Αίγινας, πλην όμως υπήρξαν απρόβλεπτα προβλήματα τα οποία τελικά έχουν αντιμετωπιστεί. Ήδη σήμερα ξεκίνησε πάλι ο εργολάβος να δουλεύει στην περιοχή και πιστεύω ότι μέχρι τις αρχές Αυγούστου το έργο θα έχει ολοκληρωθεί, το αργότερο. Ελπίζω ότι η ταλαιπωρία θα σταματήσει και ζητώ συγγνώμη, από όλους όσους ταλαιπωρούνται καθημερινά, από αυτή την δυσκολία η οποία μας προέκυψε".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png