Πέρασαν τρία χρόνια από την ασύλληπτη ναυτική τραγωδία της Πέρδικας.


Το σκάφος "Αντωνία", μετά την ανέλκυσή του τον Απρίλιο του 2017, τοποθετήθηκε σε περιφραγμένο χώρο του Λεοντίου, συνεχίζοντας να θυμίζει την τραγική ιστορία του ναυτικού δυστυχήματος, που έγινε στις 16 Αυγούστου 2016 στο στενό Πέρδικας - Μονής. Τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ αυτών ένα πεντάχρονο κοριτσάκι βρήκαν τραγικό θάνατο. Μνήμες που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στην σκέψη όσων έζησαν την τραγωδία από κοντά, τις προσπάθειες των γιατρών που βρέθηκαν εκεί από την πρώτη στιγμή προσφέρονταν την βοήθειά τους, τα σπασμένα ξύλινα κομμάτια από την "Αντωνία" που μεταφέρονταν στο μικρό λιμάνι, τον πόνο και την αγωνία των ανθρώπων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στις 5 Απριλίου 2017, είχε οργανωθεί μία μεγάλη επιχείρηση για την ανέλκυση του σκάφους. Το "Αντωνία" βρισκόταν σε βάθος 32 μέτρων και η επιχείρηση τότε είχε χαρακτηρίστηκε ως ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη, καθώς το σκάφος είναι σχετικά μεγάλου μεγέθους.

Έμεινε για να ξυπνά μνήμες από μια ναυτική τραγωδία που συγκλόνισε και εξακολουθεί να συγκλονίζει την Αίγινα και το Πανελλήνιο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png