Η εκδήλωση για το "Αριστείο Γεωργίου Αλυφαντή" και την πρωτοχρονιάτικη πίτα από τον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας".


Το βράδυ της Κυριακής ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας", τηρώντας μία παράδοση ετών, βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των γυμνασίων της Αίγινας, για την αποφοίτηση τους κατά το σχολικό έτος 2018 - 2019. Φέτος βραβεύθηκαν οι μαθητές: Κατσούλης Νικόλαος του Σώζοντα από το 1ο Γυμνάσιο Αίγινας, Κρητικός Δημήτριος του Παναγιώτη, επίσης του 1ου Γυμνασίου Αίγινας, ο Φλεμετάκης Πέτρος του Παναγιώτη από το 2ο Γυμνάσιο Αίγινας και η Χαλδαίου Ευαγγελία του Παύλου από το Γυμνάσιο του Μεσαγρού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Μουσουλέας έκανε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση των πολλών δραστηριοτήτων του συλλόγου. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις που φέτος έκαναν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, ο κ. Σωκράτης Αλυφαντής, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης.
Ακολούθησε μουσική με την υπέροχη χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας, υπό την διεύθυνση της κ. Βάνας Χαλκίδη. Μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η Μικαέλα Μαρίνη και η Μαρία Λιούρκα κράτησαν στο κοινό ευχάριστη μουσική συντροφιά.