Δημοσιεύθηκε η περίληψη της διακήρυξης για το έργο του Λεουσείου.

 
Δημοσιεύθηκε από τη Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής η περίληψη της διακήρυξης για το έργο: "Ανακαίνιση - αναδιαρρυθμιση κτιρίου της Εκκλησιαστικής Λεουσίου Στέγης, για τη λειτουργία μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων "Ο Άγιος Νεκτάριος" της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης", ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την δημοπράτηση του έργου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με την περίληψη της διακήρυξης, στην παράγραφο για τα ουσιώδη στοιχεία και τη φύση του έργου: Πρόκειται για έργο ανακαίνισης – αναδιαρρύθμισης του κτιρίου του Λεουσίου Ιδρύματος στην Αίγινα, με σκοπό τη λειτουργία του ως Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές των σύγχρονων Μ.Φ.Η. Εντός του οικοπέδου βρίσκονται ο Μεταβυζαντινός Ι. Ναός Αγ. Τρύφωνος και ο σύγχρονος Ι. Ναός της Υπαπαντής του Χριστού ανάπλασης της περιοχής του Αγίου Διονυσίου με κεντρικό πυρήνα τους χώρους των βιομηχανικών κτιρίων και ζώνες εκτεταμένων παρεμβάσεων στο δημόσιο χώρο, με σκοπό την αναβάθμιση και ανάπτυξη της περιοχής.
 
Το κτίριο έχει φέροντα οργανισμό οπλισμένου σκυροδέματος και αποτελείται από ισόγειο, Α’ και Β’ όροφο, εμβαδού 510τ.μ. έκαστος, και η δυναμικότητά του μετά την αναδιαρρύθμιση θα ανέλθει σε 26 κλίνες. Το ασφαλτοστρωμένο τμήμα του οικοπέδου βορειοδυτικά του κτιρίου θα εκσκαφτεί, θα διαμορφωθεί με οδό πρόσβασης προς την κεντρική είσοδο και θα φυτευτεί. Θα τοποθετηθούν υπέργειες δεξαμενές πυρόσβεσης
καθώς και εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού υπό τη στάθμη του εδάφους.
 
Η διάρκεια της σύμβασης είναι είκοσι μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
 
Υπενθυμίζεται ότι η έγκριση των όρων της διακήρυξης έγινε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας στις 5 Φεβρουαρίου 2020.  Για την κατασκευή του έργου η  Περιφέρεια Αττικής στις  10 Αυγούστου 2018, σύναψε προγραμματική σύμβαση με την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης.

Το έγγραφο της περίληψης της διακήρυξης μπορείτε να το δείτε εδώ.


Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png