Σοβαρός τραυματισμός εργαζομένου στην Υπηρεσία Καθαριότητας, από γυαλιά που είχαν τοποθετηθεί σε σακούλα απορριμάτων.

 
Σοβαρά τραυματίστηκε σήμερα το πρωί εργαζόμενος  στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Αίγινας, όταν κατά την αποκομιδή των απορριμάτων σήκωσε σακούλα που περιείχε σπασμένα γυαλιά. Το αποτέλεσμα ήταν τα γυαλιά να σκίσουν την σακούλα και πέφτοντας να τραυματίσουν σοβαρά τον εργαζόμενο, καθώς του προκάλεσαν ένα μεγάλο τραύμα 15 εκατοστών από το γόνατο και κάτω. Χρειάστηκαν 25 εσωτερικά και 25 εξωτερικά ράμματα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πτερούδης σχολιάζοντας τόσο το ατύχημα του υπαλλήλου της υπηρεσίας, όσο και την συμπεριφορά εκείνου που αντί να τοποθετήσει τα γυαλιά στον ειδικό μπλε κώδωνα, τα τοποθέτησε σε μια σακούλα απορριμάτων, δήλωσε εξοργισμένος με αυτές τις συμπεριφορές και παρέπεμψε σε αυτό που είχε δηλώσει στο Aegina Portal λίγες ημέρες νωρίτερα: "Τον δήμο δεν τον λυπόμαστε, πολύ ωραία, τους εργαζόμενους; δεν έχουν ψυχή αυτοί, αυτοί δεν είναι άνθρωποι σαν κι εμάς;".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png