Ξεκίνησε η μεταφορά των τσιμεντοστρωμάτων για τον υποθαλάσσιο αγωγό από το λιμάνι του Λεοντίου στη Σαλαμίνα.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το Aegina Portal το Σάββατο ξεκίνησε από το λιμάνι του Λεοντίου η μεταφορά των μεγάλων τσιμεντοστρωμάτων στη Σαλαμίνα. Πρόκειται για τα τσιμεντοστρώματα που θα θωρακίσουν, καλύπτοντας τον υποθαλάσσιο αγωγό μετά την πόντισή του στον πυθμένα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Επίσης, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει πρόσφατα γνωστά από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8 Δεκεμβρίου και έχουν δημοσιευθεί από το Aegina Portal, ο κ. Παναγιώτης Κουκούλης σε ενημέρωση που έκανε είπε ότι η έναρξη της τοποθέτησης του πρώτου τμήματος του υποθαλασσίου αγωγού θα ξεκινήσει στο τέλος Δεκεμβρίου από την πλευρά της Σαλαμίνας, ενώ ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς τοποθέτησε την έναρξη της πόντισης του υποθαλάσσιου αγωγού στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, δηλαδή της τρέχουσας.
 
"Μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου δηλαδή, θα έχει τοποθετηθεί ένα πρώτο τμήμα στην αρχή της Σαλαμίνας και μάλιστα θα έχει τοποθετηθεί εκείνο το κομμάτι που είναι μέχρι τα 23 μέτρα βάθος, εκείνο το κομμάτι δηλαδή που μπαίνει σε όρυγμα μέσα" είχε πει ο κ. Παναγιώτης Κουκούλης.
 
Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση η ολοκλήρωση της πόντισης προβλέπεται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του 2021, ενώ θα ζητηθεί παράταση της σύμβασης ώστε το έργο να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2021.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png