Χιόνισε στο Όρος, χιονόνερο το πρωί σε πολλές περιοχές της Αίγινας.

 
Επιβεβαιώθηκαν οι μετεωρολογικές προβλέψεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και του κόμβου του Meteo για την Αίγινα. Έτσι νωρίς σήμερα το πρωί οι κάτοικοι του νησιού είδαν το Όρος χιονισμένο, ενώ ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές έριχνε χιονόνερο. Είναι ενδεικτική η διαφορά των δύο εικόνων του Όρους, που δημοσίευσε το Aegina Portal μέσα σε διάστημα μικρότερο των δώδεκα ωρών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αίγινα έπεσε κάτω από 0°C, ενώ η αίσθηση του ψύχους ήταν πολύ έντονη. Ο καιρός το πρωί παρέμεινε συννεφιασμένος και σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 7°C τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στην αρχή της ημέρας από βορειοανατολικές διευθύνσεις και στην συνέχεια θα στραφούν σε βοριάδες με ένταση που δεν θα ξεπεράσει τα 3 μποφόρ.
 
Οι χαμηλές θερμοκρασίες διατηρούνται και σήμερα το βράδυ, αλλά και τη διάρκεια της νύχτας, και τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται η αίσθηση της θερμοκρασίας να φτάσει στους -4°C, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του κόμβου του Meteo.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png