Πέτρες στο οδόστρωμα στην περιοχή των Βροχείων. Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα της δημοπράτησης του έργου.

 
Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί, καθώς σήμερα το πρωί έπεσαν και πάλι πέτρες στο οδόστρωμα του παραλιακού δρόμου Αίγινας - Πέρδικας στην περιοχή των Βροχείων. Δεν πρόκειται για μεγάλες πέτρες, όμως το μέγεθός τους είναι σίγουρα ικανό να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποια διερχόμενη μηχανή. Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Καραγιάννη ο οποίος ήταν ενήμερος και τις είχε απομακρύνει ο ίδιος νωρίτερα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Οι βροχοπτώσεις ενισχύουν την επικινδυνότητα, αυξάνοντας τις καταπτώσεις και τους κινδύνους στη μετακίνηση οχημάτων και πεζών από την περιοχή.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός για την διακήρυξη του έργου για την αντιμετώπιση των καταπτώσεων - προϋπολογισμός της δημοπράτησης του έργου ανέρχεται σε 191.000 ευρώ με ΦΠΑ - είχε δημοσιευθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2020. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών είχε οριστεί στις 27 Ιανουαρίου 2021, οπότε αναμένεται το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την ανάδειξη του αναδόχου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png