Τι ισχύει για τη λειτουργία της παιδικής χαράς με βάση τη σχετική ΚΥΑ.


Επιστολή για την λειτουργία των παιδικών χαρών απέστειλε την Παρασκευή προς τους δήμους της χώρας ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. Σύμφωνα με την επιστολή "επιτρέπεται η παραμονή σε παιδικές χαρές, οι επισκέψεις ομάδων έως τριών ατόμων, ή οικογενειών και με αναλογία ενός ατόμου ανά 10 τ.μ. Σημειώνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους" αναφέρει η επιστολή και συνεχίζει: "Στο παραπάνω πλαίσιο, παρακαλείσθε να μεριμνήσετε ώστε οι παιδικές χαρές στον Δήμο σας να είναι ανοικτές και να λειτουργούν εύρυθμα και με ασφάλεια".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Η επιστολή αυτή για την λειτουργία των παιδικών χαρών έρχεται με αρκετή καθυστέρηση στους δήμους, καθώς η σχετική ΚΥΑ είχε δημοσιευθεί ήδη από τις 23 Μαρτίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι η παιδική χαρά στο Ακρογιάλι (είναι η μοναδική παιδική χαρά που διαθέτει εν ενεργεία ο δήμος - έχουν τρέξει σχετικοί διαγωνισμοί ) λειτουργεί από την Παρασκευή 26 Μαρτίου μετά από εργασίες τις εργασίες συντήρησης που έγιναν εκεί.