Η Φωτεινή Μπήτρου παρουσιάζει το πρόγραμμα του γυμναστηρίου "Κούρος" για το καλοκαίρι!

 dsc_0027-kouros.jpg

Ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα, με πολλές δραστηριότητες έχει ετοιμάσει το γυμναστήριο "Κούρος". Το πρόγραμμα παρουσίασε χθες η Φωτεινή Μπήτρου, που μίλησε στο Aegina Portal, με την ευκαιρία της επαναλητουργίας των γυμναστηρίων, μετά από επτά μήνες, περίοδο κατά την οποία τα γυμναστήρια παρέμειναν κλειστά, λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Επισήμανε την εφαρμογή των υγειονομικών κανονισμών, για την προστασία τόσο των ασκούμενων, όσο και του προσωπικού του γυμναστηρίου. Απαραίτητη η μάσκα, το self test, οι αποστάσεις στα μηχανήματα και στο αερόβιο.

Τα μαθήματα που πραγματοποιούνται καθημερινά στο γυμναστήριο γίνονται τόσο σε εσωτερικό, όσο και σε εξωτερικό χώρο, ενώ συνεχίζονται κανονικά online μαθήματα μέσω της πλατφόρμας του Zoom. Παράλληλα όσοι το επιθυμούν μπορούν να "κατεβάσουν" σχετικά videos της Φωτεινής Μπήτρου για pilates ή γιόγκα και να γυμναστούν μόνοι τους όταν έχουν χρόνο.
 
Σε εξωτερικό χώρο μαθήματα aqua aerobic γίνονται στην Βίλα Βηθανία, ενώ θα ξεκινήσουν και μαθήματα στην παραλία. Τα μαθήματα γιόγκα θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου στην παραλία και στο ξενοδοχείο "Ίριδες" κάθε Παρασκευή.
 
Το γυμναστήριο θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια του Ιουνίου 09:00 - 13:30 και 17:00 - 21:30. Το μεσοδιάστημα του μεσημεριού που το γυμναστήριο παραμένει κλειστό, χρησιμοποιείται για να αεριστεί και να απολυμανθεί ο χώρος. Συνεχές ωράριο θα ξεκινήσει από τον Ιούλιο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας του γυμναστηρίου είναι: 22970 28245.
 
Τέλος, όσον αφορά τα θερινά τμήματα κολύμβησης για τα παιδιά, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 1η Ιουλίου, ενώ οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Τα μαθήματα θα γίνονται στη Α' Μαραθώνα, στην Αύρα, στην Πέρδικα, στην Αγία Μαρίνα και στη Σουβάλα. Περισσότερα για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png