Βόλτα στην παραλία της Αίγινας. Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν.

20210620_211201-2.jpg

Αυξημένη ήταν σήμερα το βράδυ, όπως άλλωστε και χθες η κίνηση στην παραλία της Αίγινας. Στις 21:30 απέπλευσε από το λιμάνι το έκτακτο δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ Φοίβος. Η υψηλή θερμοκρασία που σήμερα το μεσημέρι έφτασε στην Αίγινα στους 33°C, οδήγησε πολλούς κατοίκους της Αίγινας και εκδρομείς του τριημέρου στην παραλία του νησιού, για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους περίπατο στο λιμάνι. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι λόγω της καλοκαιρινής περιόδου και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος έχουν τεθεί σε ισχύ μία σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι επιθυμούν να κινηθούν στην ευρύτερη περιοχή.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις αυξημένες περιόδους κίνησης που θα ισχύσουν από 9/6/2021 μέχρι 30/9/2021 :

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων από 21:00 έως 00:30 καθημερινά εκτός της Κυριακής που θα είναι από 22.00 έως 00.30, στην παραλιακή Λ. Δημοκρατίας από τα εκδοτήρια μέχρι τον Ι.Ν. Παναγίτσας καθώς και όλων των κάθετων οδών με κατεύθυνση προς αυτήν την οδό (οδός Ιουλίας Κάτσα, Λ. Λαδά και Αιακού), όπως επίσης και της οδού Πηλέως από Θωμαΐδου ως την Σπ. Ρόδη μόνο για το εορταστικό τριήμερο του Αγ. Πνεύματος και την θερινή περίοδο από 18 Ιουνίου έως 20 Σεπτεμβρίου και πεζοδρόμηση της οδού Π. Αιγινήτου καθημερινά από 21.00 έως 00.30 και την Κυριακή όλο το 24ωρο.

Αναλυτικά, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν έως τις 30/9/2021 μπορείτε να δείτε εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png