Σε κίτρινο επίπεδο παραμένει η Αίγινα στον επιδημιολογικό χάρτη για τον Covid 19. Σε πράσινο επίπεδο η υπόλοιπη Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.

aegina-kitrino-xroma.jpg
 
Για πρώτη φορά μετά την παρουσίαση του νέου επιδημιολογικού χάρτη για την πανδημία, η Αίγινα είναι η μοναδική περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων η οποία παραμένει σε κίτρινο επίπεδο, εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων οι οποίες βρίσκονται όλες πλέον σε πράσινο επίπεδο. Σημειώνεται, ότι ο δείκτης της εβδομαδιαίας τάσης εξακολουθεί να είναι ανοδικός στην Αίγινα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η ημερομηνία αναφοράς του επιδημιολογικό χάρτη είναι στις 30 Ιουνίου 2021 και δημοσιεύθηκε σήμερα. Η προηγούμενη ήταν στις 24 Ιουνίου 2021.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτονται, η εβδομαδιαία τάση για την Αίγινα είναι ανοδική. Οι δείκτες είναι οι ακόλουθοι:
 
Εμβολιαστική κάλυψη (τουλαχ.1η δόση): 58.84%
Ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί: 51.42%
Δείκτης θετικότητας ελέγχων: 0.06%
7-ήμ. ΚΜΟ κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους: 4.3
Εβδομαδιαία τάση: Ανοδική
 
Οι πληροφορίες που δίδονται, για το ποσοστό των ολοκληρωμένων εμβολιασμών και την εμβολιαστική κάλυψη με τουλάχιστον μία δόση, είναι κοινές για όλη την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png