Δηλώσεις του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κώστα Κατσαφάδου και του βουλευτή κ. Νικόλαου Μανωλάκου, για την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

kostas-katafados-diloseis.jpg

Δηλώσεις στο Aegina Portal έκαναν σήμερα το απόγευμα ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος και ο βουλευτής της  Α' Πειραιά και Νήσων κ. Νικόλαος Μανωλάκος, σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων υγειονομικής προστασίας, κατά την επιβίβαση των επιβατών και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς τον προορισμό τους.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί την Αίγινα επισκέφθηκαν, επίσης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Θεόδωρος Κλιάρης.
Οι κύριοι Κώστας Κατσαφάδος και Νικόλαος Μανωλάκος, παρέμειναν στην Αίγινα και παραβρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Αγία Μαρίνα, που παρακολούθησαν τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στο παραθαλάσσιο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας.

Ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδου δήλωσε:

"Καταρχήν επιτρέψτε μου πρώτα και κύρια να ευχηθώ σε όλες και όλους τους Αιγινήτες και τις Αιγινήτισσες χρόνια πολλά με αφορμή της εορτή της Αγίας Μαρίνας. Επισκεφθήκαμε σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τον Γιάννη τον Πλακιωτάκη, το νησί της Αίγινας, για να παρακολουθήσουμε αν εφαρμόζονται τα μέτρα από το λιμάνι του Πειραιά, μέχρι και την άφιξη των επιβατών στο λιμάνι της Αίγινας. Και με πάρα πολύ μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι τόσο τα στελέχη, άντρες και γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, όσο και οι εργαζόμενοι ναυτικοί μας στις ακτοπλοϊκές εταιρίες, αλλά και οι πολίτες, δείξαν πάρα πολύ μεγάλη πειθαρχία και σε ένα πάρα πού σημαντικό, νομίζω καθ' ολοκληρία, εφαρμόζονται τα μέτρα με συνέπεια και με ευσυνειδησία. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό αναγνωρίζοντας και τη δυσκολία της κατάστασης, αλλά και την υποχρέωση την οποία έχουμε να τηρούμε τα μέτρα, τόσο για εμάς, για την προσωπική μας υγεία, όσο και για την υγεία της οικογένειάς μας, των συμπολιτών μας, αλλά και για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τις διάφορες δραστηριότητες ανοιχτές στην οικονομία μας και στον τουρισμό μας".

Ο βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων της Ν.Δ. κ. Νικόλαος Μανωλάκος δήλωσε:

"Με πολύ χαρά βρίσκομαι για άλλη μία φορά κοντά στους πολίτες της Αίγινας, η οποία είναι ένας ιδιαίτερα τουριστικός προορισμός και θα έλεγα ένας ασφαλής προορισμός. Σήμερα διαπιστώσαμε, μαζί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί κατά του κορονοϊού στα καράβια, στα λιμάνια και τον ιδιαίτερο, προσεκτικό έλεγχο του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος. Θα ήθελα να ευχηθώ να μείνουμε εδώ, να προσέξουμε όλοι, να εμβολιαστούμε όλοι για να υψώσουμε ένα τείχος ανοσίας. Σήμερα, αυτή τη στιγμή είμαστε στον εσπερινό της Αγίας Μαρίνας και εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και να έχουμε την ευλογία και την Χάρη της".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png