Πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού με ισχυρή βροχόπτωση και βορειοανατολικούς ανέμους. Φωτιά από κεραυνό σε δασική περιοχή στο Μεσαγρό.

allagi-kairou.jpg

Με συννεφιά εκδηλώθηκε αρχικά η πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού σήμερα νωρίς το απόγευμα, αλλαγή που σύντομα μετατράπηκε σε γερή μπόρα με ισχυρή βροχόπτωση και ισχυρούς βόρειους - βορειοανατολικούς ανέμους.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Μετά τις 18:20 σήμερα το απόγευμα, οπότε και παρουσιάστηκαν οι πρώτες ψιχάλες, ο καιρός άλλαξε πρόσκαιρα με μία δυνατή μπόρα, που παρά το γεγονός ότι κράτησε για λίγα λεπτά, έκανε το νερό της βροχής να κυλήσει ξανά πάνω στα δέντρα και στους δρόμους του νησιού, μετά από μια μεγάλη περίοδο πολύ υψηλών θερμοκρασιών.  Η βροχόπτωση σταμάτησε περίπου μισή ώρα αργότερα. Στα προγνωστικά στοιχεία, ο κόμβος του Meteo δίνει ασθενή βροχόπτωση το βράδυ. Επίσης, κατά τη διάρκεια της μπόρας υπήρχε κεραυνική δραστηριότητα, που κατέγραψε ο κόμβος.

Επίσης, φαίνεται ότι σε δασική περιοχή του Μεσαγρού έπιασε φωτιά από κεραυνό. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στην επικοινωνία στην Αίγινα.

[upd] Μία νεώτερη πληροφορία είναι ότι το περιστατικό αντιμετωπίστηκε. Το σημείο βρίσκεται ψηλά σε περιοχή προς το εκκλησάκι του Άγιου Παντελεήμονα.

Υπάρχουν νεώτερες πληροφορίες που μπορείτε να δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png