Στον κήπο του Εϋνάρδειου βρέθηκαν οι δύο ενημερωτικές πινακίδες, που είχαν αφαιρεθεί από το προαύλιο της Μητρόπολης.

 
Στον κήπο του Εϋνάρδειου εντοπίστηκαν εντελώς τυχαία σήμερα το πρωί από το ρεπορτάζ του Aegina Portal, οι δύο ενημερωτικές πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί από το προαύλιο της Μητρόπολης. Το Aegina Portal στις 27 Οκτωβρίου 2021 είχε δημοσιεύσει ρεπορτάζ για την αφαίρεση των δύο πινακίδων από το προαύλιο της Μητρόπολης της Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι πινακίδες είχαν τοποθετηθεί στο πλαίσιο της ενημερωτικής πρωτοβουλίας με τίτλο "Στα ίχνη του Ιωάννη Καποδίστρια" έναν χρόνο νωρίτερα, τον Οκτώβριο του 2020 και παρουσίαζαν πληροφορίες για την "Καποδιστριακή Διαδρομή" που περιλαμβάνει: το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, τον Πύργο του Μαρκέλλου, το Κυβερνείο, την Μητρόπολη της Αίγινας, το Εϋνάρδειο, το Δημοτικό Θέατρο Αίγινας, την προτομή του Ιωάννη Καποδίστρια και το Ορφανοτροφείο - Φυλακές.
 
Οι δύο πινακίδες που παρείχαν πληροφορίες για τον εμβληματικό χαρακτήρα της Μητρόπολης και του Εϋνάρδειου και αποκολλήθηκαν - αφαιρέθηκαν τον Οκτωβρίου 2021, εντοπίστηκαν σήμερα τυχαία στον κήπο του Εϋνάρδειου, δηλαδή μερικές δεκάδες μέτρα από το σημείο που είχαν τοποθετηθεί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png