Οι πρώτες εικόνες από το δικλιδοστάσιο της δεξαμενής αναρρύθμισης στο Λεόντι. Γιάννης Ζορμπάς: "Οι εργασίες εξελίσσονται κανονικά, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα".


Τις πρώτες εικόνες από τον εσωτερικό χώρο και τον εξοπλισμό της δεξαμενής αναρρύθμισης στο Λεόντι κατέγραψε σήμερα το ρεπορτάζ του Aegina Portal. Ένα ρεπορτάζ που είχε ως αρχικό στόχο, κυρίως, να καταγράψει το εσωτερικό της μεγάλης κεντρικής δεξαμενής, στο πλαίσιο και των ερωτήσεων που είχαν τεθεί στο δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 23 Νοεμβρίου 2021, για τις εργασίες της επισκευής της.

Ωστόσο, εικόνες από το εσωτερικό δεν δεξαμενής δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε, καθώς ο κ. Ζορμπάς που μίλησε τηλεφωνικά με τον επιβλέποντα μηχανικό, μας μετέφερε ότι δεν μπορούμε να μπούμε στο χώρο λόγω των εργασιών.



Η δήλωση του κ. Γιάννη Ζορμπά για την πορεία των εργασιών: Οι εργασίες για την επισκευή του βόρειου - ανατολικού θαλάμου είναι σε εξέλιξη. Να πούμε ότι όλες οι εργασίες γίνονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από τον Δήμο Αίγινας και από την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Νήσων. Το χρονοδιάγραμμα του ελέγχου και της πίεσης και της υδροδότησης από τον υποθαλάσσιο αγωγό, και αυτό φαίνεται ότι θα τηρηθεί και επίσης έχουν γίνει και όλες τις εργασίες και απαραίτητοι έλεγχοι, για να γίνουν αυτοί οι έλεγχοι που προανέφερα".

Για την δεξαμενή αναρρύθμισης είπε ότι και εκεί ολοκληρώνονται οι εργασίες, ένα απαραίτητο έργο το οποίο θα συμβάλει στην ορθή υδροδότηση της κεντρικής δεξαμενής, συμπληρώνοντας ότι και εδώ οι εργασίες εξελίσσονται κανονικά, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png