940 κυβικά νερού την ώρα, η μέση παροχή, 7.865 κυβικά διοχετεύτηκαν στο εσωτερικό δίκτυο, στη μεγάλη δοκιμή του υποθαλάσσιου αγωγού.

 
Εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα των μετρήσεων της παροχετευτικότητας του υποθαλάσσιου αγωγού, κατά τη διάρκεια της μεγάλης δοκιμής, που έγινε στο στις 18 Ιανουαρίου 2022 και αποτέλεσε την ολοκλήρωση του 15ηνθημερου προγράμματος.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σχετικά με τα αποτελέσματα των μετρήσεων το Aegina Portal επικοινώνησε με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, ο οποίος παραθέτοντας τα στοιχεία της δοκιμής είπε τα ακόλουθα: "Η δοκιμή διάρκειας 8:20 ωρών έγινε με πλήρη χρήση αυτοματισμού και SCADA εξ' αποστάσεως και η μέση παροχή ήταν άνω των 940 κυβικών / ώρα.
 
Η συνολική ποσότητα νερού όγκου 7.865 κυβικών διοχετεύθηκε στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης της Αίγινας προς κατανάλωση, μέσω της τροφοδοσίας δικτύου και περιφερειακών δεξαμενών από την κεντρική δεξαμενή. Διαπιστώθηκε τόσο από τον Δήμο Αίγινας, όσο και από όλους τους εμπλεκόμενους αρμοδίως, ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δοκιμές ολοκλήρωσης του έργου (λειτουργία υποθαλάσσιου αγωγού)".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png