Δεν θα πραγματοποιηθούν, λόγω της πανδημίας, εκδηλώσεις για τον εορτασμό της άφιξης και της ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα.


Λόγω των μέτρων που ισχύουν για την πανδημία, φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις από τον Δήμο Αίγινας, για τον εορτασμό της άφιξης και της ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, θα τελεστεί Δοξολογία στην Μητρόπολη και  κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Καποδίστρια στην "Παναγίτσα". Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο.

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Δικτύου Πόλεων "Ιωάννης Καποδίστριας", κατά την οποία θα γίνει απολογισμός πεπραγμένων της προεδρίας από τον Δήμο Αίγινας και παράδοση της προεδρίας στο Ναύπλιο.
 
Σχετικά ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε: "Να τονίσω την καθοριστική και εποικοδομητική συμβολή - συμμετοχή του κ. Γιώργου Τσατήρη, με πρωτοβουλίες και επιτελικές, αποτελεσματικές προσπάθειες στην προβολή, όχι μόνο της Αίγινας, αλλά στην εδραίωση μία καλής Αρχής, για την αυτοτελή επιχειρησιακή ικανότητα του Δικτύου και φυσικά την πολύ καλή συνεργασία με τους φορείς του Υπουργείου Πολιτισμού".
 
Βεβαίως, στον εορτασμό της ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα, περιλαμβάνεται ο 11ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας, ο οποίος θα γίνει αύριο Κυριακή 23 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί με τους αγώνες των μαθητών. Στις 11 π.μ. θα ξεκινήσει ο αγώνας των 10.000 μέτρων και στις 12:30 ο αγώνας των 5.000 μέτρων. Υπενθυμίζεται ότι λόγω των μέτρων που ισχύουν για την πανδημία δεν θα γίνει τελετή απονομής. Οι διακρίσεις θα απονέμονται στους αθλητές, αμέσως μετά τον τερματισμό τους.
 
Τέλος, όσοι αθλητές το επιθυμούν μπορούν να παραλάβουν σήμερα Σάββατο, μετά τις 7 το βράδυ το νούμερο του αγώνα, από το εστιατόριο "Πετρά" στην παραλία της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png