Οι εργασίες που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα στο λιμάνι της Σουβάλας. Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο.


Αύριο ή μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες στην Πλατεία Γιαννούλη στη Σουβάλα. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός απαντώντας σήμερα σε σχετική ερώτηση του Aegina Portal.


Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι οι εργασίες  σ' αυτό το τμήμα του λιμανιού, είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν σήμερα, όμως λόγω των καιρικών συνθηκών, αναμένεται ότι θα ξεκινήσουν αύριο. Το τμήμα που βρίσκεται στην περιοχή του λιμένα, με κατεύθυνση προς τα εκδοτήρια, έχει πλακοστρωθεί και εμφανίζει την εικόνα που παρουσιάζεται στο ρεπορτάζ.
 
Όσον αφορά τις υπόλοιπες εργασίες, που απομένουν να γίνουν μετά την πλακόστρωση, είναι η τοποθέτηση των φωτιστικών και των δέντρων. Επίσης θα τοποθετηθούν παγκάκια και σωλήνες για το πότισμα των δέντρων. Αυτές οι εργασίες θα ξεκινήσουν, αφού πρώτα ολοκληρωθεί το σύνολο της πλακόστρωσης.
 
Το έργο αναμένεται να παραδοθεί τον Απρίλιο, όμως ο κ. Θεριανός αισιοδοξεί ότι η παράδοση του έργου είναι εφικτό να γίνει μέχρι το τέλος Μαρτίου.
 
Εκτός από το έργο της "Πλακόστρωση πλατείας Γιαννούλη και αντικατάσταση πλακών πεζοδρομίου στο λιμάνι της Σουβάλας" για το οποίο μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ, σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο με τίτλο: "Επισκευή ζημιών από θαλασσοταραχή στον λιμένα Σουβάλας Αίγινας", ύψους 120.280 ευρώ, που προέρχεται από Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, την περιγραφή του έργου μπορείτε να δείτε σε παλαιότερο δημοσίευμα του Aegina Portal εδώ. Για την θωράκιση του τμήματος του μόλου που δεν καλύπτεται από την παρούσα μελέτη, αναμένεται συμπληρωματικό έργο.
 
Συμπληρωματικά, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για τις ανοδομές στον εμπορικό λιμένα του Λεοντίου. Τέλος, σχετικά με την επισκευή στην προβλήτα του Μαραθώνα, έχει ολοκληρωθεί η ανάθεση από τον πρόεδρο και εκεί αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png