Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το έργο της επένδυσης και της προστασίας του πρανούς στα Βροχεία.

 
Από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022, θα διαρκέσουν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας, στην περιοχή των Βροχείων, περίοδος κατά την οποία θα είναι σε εξέλιξη η εκτέλεση του έργου, επένδυσης και προστασίας του πρανούς, για την αντιμετώπιση των συχνών κατολισθήσεων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το ζήτημα των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων συζητήθηκε σήμερα το πρωί στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Εν συντομία και σύμφωνα με την εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής κ. Γιάννη Ζορμπά, τα μέτρα αφορούν την εκτροπή της κυκλοφορίας, στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας, στην περιοχή των Βροχών, από την Δευτέρα 14/02/2022 έως την Τρίτη 15/03/2022 μεταξύ των ωρών 07:30 π.μ. και 15:30 μ.μ. και ειδικότερα της πραγματοποίησης προσωρινής, εναλλάξ κυκλοφορίας των δύο κατευθύνσεων για εργοταξιακή ζώνη έως πενήντα μέτρα εντός του μήκους εκτέλεσης του έργου, λόγω κατάληψης της μίας από τις δύο λωρίδες από μηχανήματα και υλικά.
 
Δεδομένου ότι τα εργοτάξια αυτά θα υφίστανται για ένα περιορισμένο αριθμό ωρών (οκτώ ώρες ανά ημέρα) τα σημεία αυτά μπορούν να οριστούν ως Εργοτάξια Μικρής Διάρκειας.
 
Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται εναλλάξ με τη συμβολή προσωπικού, εξοπλισμένου με τα απαραίτητα μέσα (κόκκινη σημαία προειδοποίησης, walkie talkie). Θα εγκατασταθούν κώνοι ασφάλειας κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της εργοταξιακής ζώνης και οι απαιτούμενες προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες σήμανσης και στις δύο κατευθύνσεις.
 
Μετά το πέρας των ημερήσιων εργασιών τα μηχανήματα θα αποχωρούν και θα καθαρίζεται το οδόστρωμα από κάθε φύσης προϊόντων των εργασιών και θα παραδίδεται το κατειλημμένο οδόστρωμα προς χρήση, αναφέρει η εισήγηση.
 
Η απόφαση που θα διαβιβαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Επίσης, στην συζήτηση συμμετείχαν ο κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας και ο κ. Μιχάλης Μαρτής, πρόεδρος της Κοινότητας Πέρδικας, που συμφώνησαν και ενέκριναν τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png