Δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού διακήρυξη για την εκπόνηση μελέτης αποκατάστασης του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου - Γ' Φάση.


Πρόκειται για ακόμη μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη, που αφορά το ιστορικό κτίριο του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου της Αίγινας, καθώς μετά την έγκριση της τροποποίησης του κτιριολογικού προγράμματος για την παραχώρηση 680 τ.μ. περίπου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης Αίγινας, στις 3 Φεβρουαρίου 2022, σήμερα δημοσιεύθηκε η διακήρυξη επιλογής αναδόχου για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο: "Αποκατάσταση του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου της Αίγινας - Γ' Φάση", εκτιμώμενης αξίας 160.907 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η μελέτη έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021 και περιλαμβάνει: ειδικές αρχιτεκτονικές μελέτες, στατικές μελέτες, μηχανολογικές, ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές μελέτες.

Στη διακήρυξη αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: "H σύμβαση δεν υποδιαιρείται σε τμήματα και ανατίθεται ως ενιαίο σύνολο, καθώς θα πρέπει να εξασφαλίζεται η διεπαφή των επιμέρους κατηγοριών των μελετών προς επικαιροποίηση προκειμένου το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των μελετών να εξασφαλίσει τη συνολική αποκατάσταση του μνημειακού συγκροτήματος του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου της Αίγινας και τη μετατροπή του σε Διαχρονικό Μουσείο Αίγινας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png