Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή "Μπαρού", στο Μεσαγρό.


Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα, αυτή τη φορά με μηχανάκι, σημειώθηκε λίγο πριν από τις 1:30 σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή "Μπαρού". Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όχημα κινούνταν με κατεύθυνση προς την Αίγινα και σε μία στροφή λίγο μετά το σημείο που βρίσκεται ο σταθμός οχημάτων του Δήμου Αίγινας, το μηχανάκι έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η οδηγός του. Ο καιρός σήμερα στην Αίγινα ήταν βροχερός.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στο σημείο που έγινε το ατύχημα πήγε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αίγινας, το οποίο λίγο νωρίτερα βρισκόταν σε άλλο περιστατικό στο λιμάνι της Αίγινας, και μετέφερε την τραυματισμένη οδηγό.

Επίσης, στην περιοχή του ατυχήματος πήγε περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης, ο οποίος επανειλημμένως έχει ζητήσει να ληφθούν μέτρα για την συγκεκριμένη περιοχή, καθώς έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πρόσφατα, στις αρχές Μαρτίου, με αυτοκίνητο που εξετράπει της πορείας του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png