Συνεχίζονται οι εργασίες στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. Σε ποια φάση βρίσκεται το έργο.


Κανονικά συνεχίζονται οι εργασίες στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. Στο video παρουσιάζεται η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το έργο.


Οι εργασίες επικεντρώνονται αυτή την περίοδο στο ακρομόλιο. "Είναι το τμήμα του έργου που μας ενδιαφέρει να τελειώσει", είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός μιλώντας το πρωί στο Aegina Portal και συμπλήρωσε ότι αυτή την περίοδο γίνεται η αναγκαία επιχωμάτωση, ώστε στη συνέχεια οι εργασίες να προχωρήσουν με την κατασκευή των ανωδομών. "Το έργο προχωράει κανονικά", τόνισε, "μέχρι να ολοκληρωθεί το ακρομόλιο και να ξεκινήσουν οι ανωδομές. Μάλιστα κατασκευάζονται και άλλα μπλόκια στο Φάληρο για να το κλείσουν" είπε ο κ. Θεριανός.
 
Υπενθυμίζεται ότι το έργο της κατασκευής της επέκτασης του υφιστάμενου μώλου είχε ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2021. Η κατακύρωση της σύμβασης είχε γίνει από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής σε συνεδρίασή της στις 17 Σεπτεμβρίου 2019.
 
Επιγραμματικά κύριος του έργου είναι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας, φορέας κατασκευή τους του έργου η Περιφέρεια Αττικής - Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πειραιά και Νήσων, ενώ προϊσταμένη αρχή η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής και η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πειραιά και Νήσων.
 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png