"Συναυλία για την Αναστασία". Οι μουσικοί της Αίγινας ενώνουν τις δυνάμεις του σε μία πράξη αλληλεγγύης.

 
Οι μουσικοί της Αίγινας ενώνουν τις δυνάμεις τους και με υποστηρικτή τον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας, προχωρούν στην διοργάνωση μίας μεγάλης συναυλίας, την Κυριακή 3 Ιουλίου, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου στις 21:30.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Παναγιώτης Μαρίνης και "Οι νησιώτες του Σαρωνικού", αποφάσισαν να διοργανώσουν μία συναυλία, προκειμένου να υποστηρίξουν την οικογένεια της Νατάσας Κρούσσου, που δοκιμάζεται μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε τον προηγούμενο μήνα.
 
Η κινητοποίηση που έκανε η ομάδα κατοίκων της περιοχής του Μεσαγρού και η έκκληση για οικονομική στήριξη, έδωσε ώθηση στο γνωστό μουσικό σχήμα του νησιού, να βοηθήσει κι αυτό, με τον τρόπο που γνωρίζει, τη μουσική, μέσω μίας συναυλίας. Αυτό έγινε εφικτό με την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.
 
Από αυτό το σημείο και μετά, "Οι νησιώτες του Σαρωνικού" γίνονται για την περίσταση "Οι νησιώτες και οι φίλοι τους", καθώς πολλοί μουσικοί, όταν έμαθαν για την συναυλία, θέλησαν να βοηθήσουν κι εκείνοι, συμπράττοντας σ' ένα μεγάλο μουσικό σχήμα αλληλεγγύης και αγάπης.
 
Ιδιαίτερα θετική αίσθηση δημιούργησε η απόφαση της Εστουδιαντίνας της Αίγινας, να αναβάλει τη μουσική της εκδήλωση, που είχε προγραμματιστεί την ίδια ημερομηνία.
 
Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κ. Φλώρα Αλυφαντή και ο κ. Παναγιώτης Μαρίνης μουσικός από το συγκρότημα "Οι νησιώτες του Σαρωνικού", μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal, κάλεσαν τους κατοίκους και τους παραθεριστές της Αίγινας να δώσουν το παρών στην συναυλία που θα γίνει την Κυριακή 3 Ιουλίου, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου στις 21:30 με είσοδο 5 ευρώ.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κ. Φλώρα Αλυφαντή δήλωσε:

"Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των Αιγινητών. “Οι νησιώτες” το μουσικό σχήμα, με επικεφαλής το φίλο Τάκη Μαρίνη, σκέφτηκαν να δώσουν μία συναυλία για τη στήριξη της Νατάσας Κρούσσου, που η κακή συγκυρία την έφερε σε πολύ δυσχερή κατάσταση. Σε όλα τα κακώς κείμενα που ζούμε σήμερα στην κοινωνία, η πράξη αυτή είναι μήνυμα αισιοδοξίας, είναι αγάπη, είναι εθελοντισμός, είναι αλληλεγγύη.

Οι σύλλογοι του νησιού γίναμε όλοι μία αγκαλιά στην προσπάθεια αυτή και γιατί γνωρίζουμε ότι η προσφορά όλων, θα έχει τη δυνατότητα να επουλώσει, έστω και λίγο, τις πληγές της ψυχής. Γιατί οι πληγές του σώματος θα πάρουν πολύ χρόνο για να επουλωθούν.

Θέλουμε να νιώσει η Νατάσα, ότι γύρω της υπάρχουν άνθρωποι που την αγαπούν και της συμπαραστέκονται. Αξίζει να αναφέρω ότι η Εστουδιαντίνα, ανέβαλε το χορό της γιατί πιστεύουν οι άνθρωποι, ότι προέχει η ανθρώπινη αλληλεγγύη και μετά η διασκέδαση.

Σημαντικό είναι η ηθική υποστήριξη της οικογένειας αυτής. Κάθε προσφορά αποτελεί ξύπνημα της ευαισθησίας που υπάρχει μέσα μας και είναι γνωστό ότι η δύναμη της συνεργασίας και της αγάπης για το συνάνθρωπό μας, έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Γι αυτό σας καλούμε να έρθετε την Κυριακή στη συναυλία, που με τόση αγάπη μας προσφέρουν “Οι νησιώτες”.

Ο κ. Παναγιώτης Μαρίνης, εκ των διοργανωτών της συναυλίας και μουσικός δήλωσε:

"Η ιδέα μας ήρθε όταν είδαμε την ανάρτηση του Aegina Portal για ένα λογαριασμό προς τη Νατάσα, για ενίσχυση. Σκέφτηκα λοιπόν πως ήταν καλό, αν γινόταν, να κάνουμε μία συναυλία και μην τα προσφέρουμε με τον τρόπο μας μία να κάνουμε μία συναυλία για να προσφέρουμε και εμείς ότι μπορούμε στη Νατάσα. Με στήριγμά μας την κυρία Φλώρα, αυτή η συναυλία θα γίνει την Κυριακή στις 9:30 το βράδυ στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού στην Αίγινα και ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, για να βοηθήσουμε τη Νατάσα.

Ευχαριστώ την Εστουδιαντίνα που είχαν και αυτοί κάποια εκδήλωση και την ακύρωσαν, για την εκδήλωση τη δική μας και θέλω ευχαριστώ το Aegina Portal για τη χορηγία του και θέλω να αναφέρω τα παιδιά τα οποία μόλις μάθανε, ότι κάνουμε εμείς σαν σχήμα την συναυλία για τη Νατάσα, μας παίρνανε τηλέφωνο και μας είπαν πως θέλουν να βοηθήσουν και αυτοί.

Να τους πω κατά αλφαβητική σειρά ονόματος: είναι ο Βαγγέλης ο Μαρμαρινός στο μπουζούκι, ο Γιάννης ο Μπαλακτσόγλου στην κιθάρα, ο Γιώργος ο Μόρτης ή Ζαραβέλας και αυτός μπουζούκι, ο Δημήτρης Δρίσας κιθάρα, ο Δημήτρης Εικοσιπεντακης στο βιολί, η Ιωάννα Βατικιώτη στο βιολί, ο Νάσος Θεοδωρόπουλος στα τύμπανα, η Παναγιώτα Ζαραβέλα φωνή και ακορντεόν, ο Σταύρος ο Σώρρος κιθάρα και ο Τάκης Μαρίνης τραγούδι και όλη την εγκατάσταση του ήχου".

Η κ. Φλώρα Αλυνταντή είπε επίσης ότι:

"Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι είμαι σε επικοινωνία με τη Νατάσα και μας ευχαριστεί για την προσπάθεια αυτή. Στο συμπλήρωμα μου που της είπα ο Θεός να σε βοηθήσει από δω και μπρος να πάνε όλα καλύτερα, μου απάντησε ότι ο Θεός μας έσωσε τη συγκεκριμένη στιγμή, γιατί θα είχαμε σκοτωθεί. Είναι πολύ συγκινητικό και η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί, νομίζω ότι δεν πρέπει να μείνουμε εδώ, πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε ψυχολογικά και ηθικά και οικονομικά αυτή την οικογένεια, τη μόνο για μονογονεϊκή οικογένεια, που έχει και ένα παιδάκι Νατάσα το οποίο και αυτό είναι προγραμματισμένο. Επίσης, μίλησα με τους Γιατρούς του Κόσμου σήμερα και μου είπαν ότι θα στείλουν ψυχολόγο να τη στηρίξει ψυχολογικά".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png