Τι δήλωσε στο Aegina Portal, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αγίας Μαρίνας.

 
Σχετικά με την διαμαρτυρία στην Αγία Μαρίνα, που αφορά στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της περιοχής, το Aegina Portal επικοινώνησε σήμερα το μεσημέρι, με το Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδο. Ο κ. Κατσαφάδος τόνισε εξ' αρχής, ότι από την πλευρά του έχει βγει η έκτακτη δρομολόγηση για την σύνδεση της Αγίας Μαρίνας και εξήγησε ότι η έκτακτη δρομολόγηση έχει ισχύ έως δύο μήνες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Για την κάλυψη του εν λόγω δρομολογίου υπογράμμισε, ότι υπήρξε αίτημα από το πλοίο "Αντιγόνη" και ότι από την Αγία Μαρίνα δεν ήθελαν τη δρομολόγησή του γιατί μεταφέρει αυτοκίνητα. Ακολούθως το πλοίο "Αγία Μαρίνα, εκδήλωσε ενδιαφέρον για να κάνει το δρομολόγιο και ότι θα ξεκινήσει στις 15 με 17 του Ιουλίου. "Μπορεί όμως να ξεκινήσει στις 20, μπορεί να ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου. Εμείς την έκτακτη δρομολόγηση την έχουμε βγάλει" είπε και υπογράμμισε ότι: "Δεν έχουμε καράβια, γραμμές δίνουμε, τα λέω όσο πιο απλά μπορώ.", υπενθυμίζοντας την δική του παρέμβαση, για το ίδιο θέμα, πριν από δύο χρόνια".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png