Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή των Βροχείων,  ο αγνοούμενος κολυμβητής για τον οποίο είχε ξεκινήσει έρευνα το βράδυ της Δευτέρας.

20220920_094829-elikoptero.jpg

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή των Βροχείων, σε κοντινή απόσταση από την ακτή, ο 54χρονος ημεδαπός κολυμβητής, για την ανεύρεση του οποίου, ξεκίνησαν έρευνες το βράδυ της Δευτέρας,  υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής,  με τη συμμετοχή  περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., επαγγελματία δύτη, ιδιωτικών σκαφών, ενός περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και ελικοπτέρου της Π.Α..  

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Από το Λιμεναρχείο Αίγινας, που διενεργεί την προανάκριση, θα παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Φωτογραφία από τη θαλάσσια περιοχή στην οποία έγιναν έρευνες.

Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος αναφέρονται τα ακόλουθα:

Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό 54χρονου αγνοούμενου ημεδαπού κολυμβητή που πραγματοποιήθηκαν υπό τον συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μαραθώνα ν. Αίγινας από βραδινές ώρες χθες, γνωρίζεται ότι ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μεσημβρινές ώρες σήμερα, από παραπλέον Α/Κ σκάφος, στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή. Η σορός του 54χρονου μεταφέρθηκε στον λιμένα Αίγινας από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στην συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png