Τον περιορισμό της κατανάλωσης του νερού, ζητά ο δήμος Αίγινας για το διάστημα 21 έως 26 Οκτωβρίου, για την επισκευή του υποθαλάσσιου αγωγού. 

episkevi-agogou-00.jpg

Όπως είναι γνωστό ο υποθαλάσσιος αγωγός που μεταφέρει νερό στην Αίγινα, είχε υποστεί δολιοφθορά από έκρηξη μηχανισμού στις 19 Ιουλίου 2022. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε κάνει εκείνη την περίοδο ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, η βλάβη στον υποθαλάσσιο αγωγό είχε αποκατασταθεί πλήρως την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ιδίες δηλώσεις, εκείνη η επισκευή ήταν προσωρινή, ενώ η μόνιμη επισκευή θα γινόταν αργότερα, σύμφωνα με τις υποδείξεις του αναδόχου του έργου. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σήμερα το μεσημέρι από το Δήμο Αίγινας εκδόθηκε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, οι εργασίες για την μόνιμη επισκευή του αγωγού, θα πραγματοποιηθούν το διάστημα, από την Παρασκευή 21 έως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022. Για το λόγο αυτό ο Δήμος της Αίγινας, ζητά εκείνες τις μέρες τον περιορισμό της κατανάλωσης στις απαραίτητες οικιακές εργασίες.

Η ανακοίνωση το Δήμου Αίγινας αναφέρει τα ακόλουθα:

"Κατόπιν ενημέρωσης που λάβαμε από τον ανάδοχο του έργου της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 έως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η μόνιμη επισκευή του υποθαλάσσιου αγωγού, ύστερα από την δολιοφθορά που αυτός είχε υποστεί. Παρακαλούμε όπως η κατανάλωση περιοριστεί στις απαραίτητες οικιακές ανάγκες".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png