Δύο μέρες νωρίτερα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την μόνιμη επισκευή του υποθαλάσσιου αγωγού.

DSC_0073-episkevi-agogou.JPG

Σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, δύο μέρες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την επισκευή του υποθαλάσσιου αγωγού, που αφορούσαν στην μόνιμη επισκευή της ζημίας, που είχε προκληθεί από έκρηξη στις 19 Ιουλίου 2022. Οι εργασίες περιελάμβαναν, επίσης, την τοπική προστασία του αγωγού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Για το ζήτημα ο Δήμος Αίγινας εξέδωσε ανακοίνωση, που αναφέρει τα ακόλουθα:

"Σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ολοκληρώθηκε η μόνιμη επισκευή και η τοπική προστασία του υποθαλάσσιου αγωγού από τον ανάδοχο του έργου. Χθες Κυριακή 23/10, η τροφοδοσία νερού από τον υποθαλάσσιο αγωγό επανήλθε πλήρως, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην υδροδότηση του νησιού εξαιτίας της προγραμματισμένης επισκευής.

Ευχαριστούμε θερμά την Τεχνική Εταιρεία "Χριστόφορος Δ. Κωνσταντινίδης Α.Ε" για την επισκευή του υποθαλάσσιου αγωγού με γνώμονα την απρόσκοπτη υδροδότηση του νησιού, καθώς ολοκλήρωσε τις εργασίες δύο ημέρες νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό".

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αίγινας, με ανακοίνωσή του στις 20 Οκτωβρίου 2022, είχε ζητήσει από τους κατοίκους του νησιού, τον περιορισμό της κατανάλωσης, από την Παρασκευή 21 έως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022. Ωστόσο οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε μικρότερο χρονικό διάστημα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png