Παρά τον καύσωνα ο ΔΕΔΔΗΕ έχει προγραμματίσει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουλίου στις περιοχές Κρητικός, Φυλακές, Γήπεδο!

diakopi.jpg
Όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ, στην ενότητα "Προγραμματισμένες Διακοπές Ηλεκτροδότησης", ο Δήμος Αίγινας βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές που έχουν προγραμματιστεί διακοπές της ηλεκτροδότησης για την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 και ώρα από 7:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στις περιοχές Κρητικός, Φυλακές και Γήπεδο. Ο σκοπός της διακοπής είναι κατασκευές. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Δεν είναι γνωστό αν αυτή η προγραμματισμένη διακοπή θα λάβει αναβολή, ωστόσο μέχρι τις 19:50 το βράδυ της Κυριακής, η ανακοίνωση εξακολουθούσε να βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ. 

Σημειώνεται ότι η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ έχει προκαλέσει ήδη την αντίδραση του προέδρου της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας και αντιδημάρχου κ. Γιώργου Σκαλτσιώτη, καθώς και του προέδρου της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτη Κασιμάκη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Ιουλίου 2023, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αίγινας, είχε αποστείλει επείγον έγγραφο προς τον ΔΕΔΔΗΕ, στο οποίο ζητούσε την ακύρωση των προγραμματισμένων διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος στην Αίγινα, κατά την περίοδο που θα διαρκέσει ο καύσωνας. Η διακοπή αφορούσε την ίδια περιοχή. Το έγγραφο υπέγραφε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Σωκράτης Δούκας.

Με νεότερη παρέμβασή του αργά το βράδυ, ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας και αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης, υπογράμμισε ότι για την διακοπή δεν είχαν ειδοποιηθεί οι επιχειρήσεις της περιοχής και ότι τα χαρτιά που την ανακοίνωναν τοποθετήθηκαν καθυστερημένα, περίπου στις 10 σήμερα το βράδυ. Ωστόσο, όπως παρατήρησε ο ίδιος και διακρίνεται στη φωτογραφία που απέστειλε, η ώρα της διακοπής της ηλεκτροδότησης είναι διαφορετική, αφού σε αυτήν αναγράφεται από 07:00 μέχρι 12:00 και όχι από 7:00 έως 11:00 όπως ανακοινώνει η ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ.

IMG_0516-eidopoiisi.jpg


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png