Ημερίδα στο Λαογραφικό Μουσείο από τον Αγροτικό Σύλλογο Αίγινας.

20220916_193226-00.jpg

Ημερίδα με θέμα : "Εμπλουτισμός - βελτίωση του υδροφόρου ορίζοντα και περιορισμός της διάβρωσης των εδαφών", πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, στο πλαίσιο του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.


Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Αίγινας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Κτηνιατρικής και Αλιείας Περιφέρειας Αττικής, Τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Θεόδωρος Σαμούτης, γεωπόνος του τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πολιτικής Περιφέρειας Αττικής.

Την ημερίδα προλόγισε η πρόεδρος του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού κ. Μαριλένα Γιαννούλη και χαιρέτισαν οι:

  • Σταύρος Βοϊδονικόλας. Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής.
  • Παύλος Χριστακόπουλος. Γενικός Δ/ντής Αγροτικής Οικονομίας Κτηνιατρικής και Αλιείας της Περιφέρειας Αττικής
  • Αθανάσιος Αρβανίτης. Προϊστάμενος τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων της Δ/νσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής.
  • Λάζαρος Γατσαποστόλης. Τ .Ε. Γεωπόνος τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων της Δ\νσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής.
Επίσης, η κ. Μαριλένα Γιαννούλη ανέγνωσε επιστολή -χαιρετισμό του κ Θοδωρή Δρίτσα βουλευτή Α Πειραιά και Νήσων την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Την ημερίδα παρακολούθησαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ηλίας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Ντελής, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου κ. Νίκος Αλυφαντής, μέλη του συλλόγου και ο κ. Παναγιώτης Πατσακιός, συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png