Ημερίδα στο Λαογραφικό Μουσείο από τον Αγροτικό Σύλλογο Αίγινας.

20220916_193226-00.jpg

Ημερίδα με θέμα : "Εμπλουτισμός - βελτίωση του υδροφόρου ορίζοντα και περιορισμός της διάβρωσης των εδαφών", πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, στο πλαίσιο του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.


Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Αίγινας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Κτηνιατρικής και Αλιείας Περιφέρειας Αττικής, Τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Θεόδωρος Σαμούτης, γεωπόνος του τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πολιτικής Περιφέρειας Αττικής.

Την ημερίδα προλόγισε η πρόεδρος του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού κ. Μαριλένα Γιαννούλη και χαιρέτισαν οι:

  • Σταύρος Βοϊδονικόλας. Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής.
  • Παύλος Χριστακόπουλος. Γενικός Δ/ντής Αγροτικής Οικονομίας Κτηνιατρικής και Αλιείας της Περιφέρειας Αττικής
  • Αθανάσιος Αρβανίτης. Προϊστάμενος τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων της Δ/νσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής.
  • Λάζαρος Γατσαποστόλης. Τ .Ε. Γεωπόνος τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων της Δ\νσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής.
Επίσης, η κ. Μαριλένα Γιαννούλη ανέγνωσε επιστολή -χαιρετισμό του κ Θοδωρή Δρίτσα βουλευτή Α Πειραιά και Νήσων την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Την ημερίδα παρακολούθησαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ηλίας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Ντελής, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου κ. Νίκος Αλυφαντής, μέλη του συλλόγου και ο κ. Παναγιώτης Πατσακιός, συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας.