Άνοιξαν τα ραντεβού για όλες τις ηλικιακές ομάδες από 75 έως 85 και άνω. Παραμένει το πρόβλημα στις ηλικίες 60 έως 64, ως προς την επιλογή του Κέντρου Υγείας Αίγινας.

 
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, σήμερα το πρωί, από τον πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη, έχει λυθεί πλέον το πρόβλημα της διαθεσιμότητας των ραντεβού στις ηλικίες 75 έως 79 ετών. Το πρόβλημα είχε ξεκινήσει να υφίσταται από το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, την επόμενη δηλαδή ημέρα που σύμφωνα με τον κεντρικό σχεδιασμό, μπορούσαν να κλείσουν ραντεβού οι ηλικίες 75 έως 79 ετών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Στα θετικά συμπεριλαμβάνεται, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ότι έχουν ανοίξει και πάλι τα ραντεβού για τις ηλικιακές ομάδες 80-85 και άνω των 85, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι τώρα να το πράξουν. Σημειώνεται, ότι όλα τα παραπάνω ραντεβού των ηλικιακών ομάδων κλείνονται στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Αίγινας.
 
Αντίθετα, παραμένει το πρόβλημα στις ηλικίες 60 έως 64 για το εμβόλιο της AstraZeneca, το οποίο δεν γίνεται στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Αίγινας.