Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η "Συναυλία για την Αναστασία". Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλαν με την συμμετοχή τους, οι μουσικοί της Αίγινας.

 
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η "Συναυλία για την Αναστασία", το βράδυ της Κυριακής στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Αίγινας.


Η αυθόρμητη πρωτοβουλία, που σκοπό είχε να ανακουφίσει κατά το δυνατόν
, την οικογένεια της Νατάσας Κρούσσου, που εξ' αιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος ήρθε σε πολύ δυσχερή κατάσταση, βρήκε στήριξη από τους κατοίκους της Αίγινας. Το προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου γέμισε με ανθρώπους, που με τη παρουσία τους κράτησαν την ελπίδα ζωντανή.
 
Υπήρξαν και εκείνοι που λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων δεν ήταν εφικτό να παραμείνουν. Ήρθαν όμως, έστω και για λίγο κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό.
 
Ήταν μία πολύ δυνατή συναυλία, όπου οι μουσικοί που συμμετείχαν αφιλοκερδώς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Συμμετείχαν ο Βαγγέλης Μαρμαρινός στο μπουζούκι, ο Γιάννης Μπαλακτσόγλου στην κιθάρα, ο Γιώργος Ζαραβέλας στο μπουζούκι, ο Δημήτρης Δρίσας στην κιθάρα, ο Δημήτρης Εικοσιπεντάκης στο βιολί, η Ιωάννα Βατικιώτη στο βιολί, ο Νάσος Θεοδωρόπουλος στα τύμπανα, η Παναγιώτα Ζαραβέλα φωνή και ακορντεόν, ο Σταύρος ο Σώρρος κιθάρα και ο Τάκης Μαρίνης τραγούδι και την ηχητική εγκατάσταση.
 
Τη διοργάνωση της εκδήλωσης στήριξε ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας. Η συναυλία αποτέλεσε πρωτοβουλία του κ. Παναγιώτη Μαρίνη και του μουσικού σχήματος "Οι νησιώτες του Σαρωνικού".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png