Για δεύτερη φορά άγονος ο διαγωνισμός για τις μελέτες του κλειστού γυμναστηρίου της Αίγινας. Με πρόσκληση και απευθείας ανάθεση θα συνεχιστεί η διαδικασία.

 
Για δεύτερη φορά κηρύχθηκε άγονος ο διαγωνισμός που αφορά στις μελέτες του κλειστού γυμναστηρίου της Αίγινας, καθώς ούτε και στον επαναληπτικό διαγωνισμό υποβλήθηκαν προσφορές. Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη για τις μελέτες του κλειστού γηπέδου στο κτήμα Γκίκα είχε δημοσιευθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2020 και το αποτέλεσμα του διαγωνισμού έγινε γνωστό στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 10 Νοεμβρίου 2020. Σε εκείνη την συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε την επανάληψη του διαγωνισμού με τους ίδιους όρους και μελέτη, καθώς επίσης και με την ίδια διαδικασία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στην συνεδρίαση της 29ης Ιανουαρίου 2021, σε εκτός ημερησίας διάταξης θέμα, συζητήθηκε το πρακτικό του επαναληπτικού διαγωνισμού από την συνεδρίαση της Επιτροπής Διαγωνισμού, που συνεδρίασε στις 25 Ιανουαρίου 2021. Η επιτροπή πρότεινε να κηρυχθεί ο διαγωνισμός ως άγονος καθώς δεν είχαν υποβληθεί προσφορές. Η Οικονομική Επιτροπή στην συνεδρίαση της 29ης Ιανουαρίου 2021 ενέκρινε το πρακτικό, και ανέδειξε τον διαγωνισμό ως άγονο, αποφάσισε την επανάληψη του διαγωνισμού με τους ίδιους όρους και μελέτη, καθώς επίσης και την ίδια διαδικασία.
 
Στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που έγινε στις 8 Φεβρουαρίου 2021, το θέμα των μελετών του κλειστού γυμναστηρίου επανήλθε, ως προς την τροποποίηση της διεξαγωγής του διαγωνισμού. Αποφασίστηκε να ισχύσει η "τροποποίηση" (αντί ανάκληση) της προηγούμενης απόφασης (δηλαδή της 29ης Ιανουαρίου 2021) και η διαδικασία να συνεχιστεί με πρόσκληση και απευθείας ανάθεση. Ο κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης ζήτησε στη διατύπωση της απόφασης, να περιέχεται η μέχρι τώρα πορεία της διαδικασίας του διαγωνισμού.

Τέλος και σε αυτό το έγγραφο της Οικονομικής Επιτροπής συνεχίζεται το λάθος της ημερομηνίας στην επικεφαλίδα του, δηλαδή 13-01-2020, ενώ η σωστή ημερομηνία είναι η 29η Ιανουαρίου 2021, όπως αναγράφεται στην συνέχεια.


[upd] 2021-02-11 Δημοσιεύθηκε ορθή επανάληψη από τον Δήμο Αίγινας με διορθωμένη την ημερομηνία.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png