Παρατάθηκε η προθεσμία σύμβαση της υπηρεσίας για τον Τεχνικό Σύμβουλο του υποθαλάσσιου αγωγού της Αίγινας.

 
Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου 2022, παρατάθηκε η προθεσμία της σύμβασης για την υπηρεσία του Τεχνικού Συμβούλου για το έργο της κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2022.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεδρίαση που έγινε στις 7 Ιουνίου 2022 αποφασίστηκε η παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου κατά εκατόν εννέα ημέρες, δηλαδή μέχρι 10-10-2022.
 
Με την ευκαιρία της δημοσίευσης των δύο αυτών αποφάσεων, δίνεται η ευκαιρία να υπενθυμιστεί ότι ο υποθαλάσσιος αγωγός είναι σε πλήρη λειτουργία εδώ και μερικούς μήνες, τροφοδοτώντας αποκλειστικά με νερό την Αίγινα.

Ωστόσο, η τοποθέτηση των τσιμεντοστρωμάτων, βάρους δεκαεπτά τόνων το καθένα, τα οποία ποντίζονται με ειδικό ρομποτικό υποβρύχιο μηχάνημα και σκεπάζουν κατά μήκος τον αγωγό, αποτελώντας την προστασία του, είναι μία απαιτητική διαδικασία, η οποία επηρεάζεται άμεσα από τις καιρικές συνθήκες και γίνεται δυσκολότερη όσο αυξάνεται το βάθος. Αναλυτικές πληροφορίες για την πορεία του έργου, μπορείτε να δείτε στο αναλυτικό ρεπορτάζ του Aegina Portal εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png