Δύο θέματα που αφορούν την Αίγινα, θα συζητηθούν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής.

perifereia-attikis00-0.jpg

Δύο θέματα που αφορούν την Αίγινα, θα συζητηθούν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Το πρώτο αφορά στην επερώτηση της επικεφαλής κ. Ρένας Δούρου και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου της παράταξης "Δύναμη Ζωής" με θέμα τα έργα στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας στην Αίγινα. Το σχετικό Δελτίο Τύπου με το επερώτηση που θα τεθεί στην συνεδρίαση μπορείτε να δείτε εδώ

Το επόμενο θέμα, στην ημερήσια διάταξη, είναι η συζήτηση για το έργο κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού για την υδροδότηση της Αίγινας, το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς στον πίνακα των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης δεν υπάρχου περισσότερες πληροφορίες. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, επιμηκύνθηκε το χρονοδιάγραμμα του έργου, μέχρι τις 8 Ιουλίου 2023. Η τελευταία παράταση έληγε στις 8 Ιανουαρίου 2023. Το σχετικό δημοσίευμα του Aegina Portal μπορείτε να το δείτε εδώ.