Εγκαταστάθηκε κεραία για τη διαχείριση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης.


Μία από τις κεραίες που αποτελούν μέρος του συστήματος επικοινωνιών, για τη διαχείριση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, τοποθετήθηκε στο κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου. Σχετική αναφορά είχε γίνει σε δημοσίευμα του Aegina Portal την Παρασκευή 5 Μαρτίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η κεραία αυτή αποτελεί ένα τοπικό σταθμό που διασυνδέει τα ρολόγια που έχουν τοποθετηθεί στην οδό Αγίου Νεκταρίου (είναι η οδός πίσω από την Μητρόπολη) και στέλνει στοιχεία για την κατανάλωση σε πραγματικό χρόνο στο Κεντρικό Σύστημα Ελέγχου του Δήμου το οποίο θα συγκεντρώνει και θα καταγράφει, σύμφωνα με την μελέτη, στοιχεία από όλες τις τοπικές εγκαταστάσεις, με σκοπό την άμεση και σφαιρική παρουσίαση των ισοζυγίων νερού, την ανάλυση δεδομένων για διαχείριση των αποθεμάτων, τη χάραξη στρατηγικής, την πρόγνωση της ζήτησης, την υποστήριξη αποφάσεων και κανόνων λειτουργίας των υδατικών πόρων.
 
Ο βασικός σκοπός της Δήμου Αίγινας, σύμφωνα με το κείμενο της περιγραφής του έργου, είναι η συγκέντρωση των πληροφοριών από όλες τις εγκαταστάσεις Ύδρευσης σε Κέντρο Ελέγχου και η συνολική επεξεργασία τους. Σε συνδυασμό με το σύστημα διαχείρισης Υδατικών Πόρων και την ηλεκτρονική αποτύπωση του δικτύου μεταφοράς και διανομής νερού θα οδηγήσει, μέσω κατάλληλου λογισμικού στην άμεση σφαιρική παρουσίαση των αποθεμάτων, της κατανάλωσης, του ισοζυγίου νερού την παρακολούθηση της ποιότητας νερού και στην δραστική μείωση του λειτουργικού κόστους.

Είναι μέρος του έργου με τίτλο: "Προμήθεια, Εγκατάσταση και Θέση σε Λειτουργία Συστήματος Βελτίωσης Λειτουργίας των Δικτύων Ύδρευσης και Μείωσης των Απωλειών Πόσιμου Νερού της Νήσου Αίγινας" η εγκατάσταση του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη. Περισσότερα για το έργο μπορείτε να δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png