Σε εξέλιξη οι εργασίες δίπλα στο μεγάλο φρεάτιο στην Κυψέλη για την σύνδεση του αγωγού. Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

 
Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για τον υποθαλάσσιο αγωγό που εκτελούνται στην περιοχή της Κυψέλης, κοντά στο σημείο που βρίσκεται η μεγάλη δεξαμενή και η νέα δεξαμενή αναρρύθμισης. Όπως μπορείτε να δείτε στο video επί του οδοστρώματος γίνονται οι εκσκαφές που θα εξασφαλίσουν την τοποθέτηση του τμήματος του αγωγού, που θα συνδεθεί στη συνέχεια με την δεξαμενή αναρρύθμισης. Μπορείτε επίσης να δείτε το μεγάλο φρεάτιο, που είναι έτοιμο και σε παλαιότερο ρεπορτάζ του Aegina Portal το καλοκαίρι είχε παρουσιαστεί το ξεκίνημα της κατασκευή του.


Επίσης, μπορείτε να δείτε την υπέργεια διάβαση, είναι το τμήμα εκείνο του αγωγού που συνδέει με μία υπερυψωμένη κατασκευή την δεξαμενή αναρρύθμισης με την κεντρική δεξαμενή που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.
 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε συνεδρίαση που έγινε δια περιφοράς στις 15 Νοεμβρίου 2021, ύστερα από αίτημα της Τεχνικής Εταιρείας Χριστόφορος Κωνσταντινίδης Α.Ε και τη γραπτή εισήγηση του Δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, έχουν τεθεί σε εφαρμογή προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή που εκτελούνται τα έργα.
 
Ο κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας στο Aegina Portal είπε ότι: "Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από αίτημα του κατασκευαστή, της Κωνσταντινίδης Ανώνυμος Τεχνικής Εταιρείας, που ζητούσε το κλείσιμο του δρόμου για μία εβδομάδα, για να γίνουν οι εργασίες εδώ της σύνδεσης του αγωγού με την κεντρική δεξαμενή και συνεπώς με την δεξαμενή αναρρύθμισης. Από ότι με διαβεβαιώνουν οι τεχνικοί της εταιρίας, πιστεύουν ότι αυτές όλες οι εργασίες ενδεχομένως να ολοκληρωθούν Σάββατο - Κυριακή, γρηγορότερα δηλαδή από τον προϋπολογισμένο χρόνο.Ως Δημοτική Αρχή ζητούμε την κατανόηση και την επιείκεια του κόσμου και των πολιτών που χρησιμοποιούν αυτή τη λεωφόρο έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν από παρακαμπτήριες οδούς. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα μπορέσει να γίνει η σύνδεση αυτή στον εύλογο χρόνο. Σχετικά με τη δεξαμενή αναρρύθμισης το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών, ακολουθείται όπως έχει αυτό υπολογιστεί από την αρχή και μελετηθεί και ανατεθεί, και πιστεύω ότι στο Δεκέμβρη θα γίνουν οι δοκιμές της παροχετευτικότητας από τον κεντρικό αγωγό, από τον αγωγό δηλαδή τον υποθαλάσσιο".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png