Αποκτά την τελική του μορφή το έργο της τοποθέτησης πλέγματος στα Βροχεία.


Την τελική του μορφή αποκτά το έργο της τοποθέτησης πλέγματος στα Βροχεία, για την προστασία του πρανούς, στο τμήμα της περιοχής, στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας. Το έργο ξεκίνησε την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022.


Μαζί με την έναρξη του έργου, ξεκίνησαν και οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή, οι οποίες αρχικά ίσχυαν μέχρι τις 15 Μαρτίου 2022, αλλά στη συνέχεια παρατάθηκαν μέχρι τις 15 Απριλίου 2022. Στο video από το ρεπορτάζ του Aegina Portal μπορείτε να δείτε το έργο, όπως καταγράφηκε σήμερα το πρωί.

Ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal είπε: "Το έργο στα Βροχεία οδεύει προς την ολοκλήρωση. Δώσαμε μία παράταση στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 15 Απριλίου, όμως από την εξέλιξη των εργασιών συμπεραίνεται ότι θα έχουν ολοκληρώσει πριν από τις 15 Απριλίου. Όλα εξελίσσονται, φαίνεται ότι έχει γίνει και πολύ καλή προεργασία, έτσι ώστε, εάν έχετε παρατηρήσει, εφαρμόζει πολύ καλά αυτό το μεταλλικό πλέγμα και φαίνεται ότι αυτό το πρόβλημα που υπήρχε για πολλά χρόνια στους διερχόμενους, στα διερχόμενα αυτοκίνητα, καθώς επίσης και στους πεζούς, φαίνεται ότι θα λάβει μία οριστική λύση, που θα εξασφαλίσει την ασφάλεια, τόσο στην κυκλοφορία των οχημάτων, όσο και στην κυκλοφορία των πεζών".