Απομακρύνθηκε μετά από επιχείρηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας, ετοιμόρροπο στέγαστρο από κτήριο της οδού Μητροπόλεως.


Με μία επιχείρηση που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, σήμερα το μεσημέρι και σε αυτήν συμμετείχαν πέντε πυροσβέστες και δύο οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, απομακρύνθηκαν τα υλικά από το ετοιμόρροπο στέγαστρο, που βρισκόταν σε κτήριο της οδού Μητροπόλεως στο κέντρο της Αίγινας και τμήματά του είχαν αποκολληθεί κατά τη διάρκεια της καταιγίδας της 6ης Ιουνίου


Οι πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου έδειξαν για μία ακόμη φορά το υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται, επιχειρώντας με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών. Χρησιμοποιώντας τον αναγκαίο εξοπλισμό, απομάκρυναν το στέγαστρο, αλλά και την τζαμαρία που υπήρχε περιμετρικά, ανακουφίζοντας του πολίτες που ζουν και εργάζονται στη περιοχή και όσους περνούν από εκεί.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png