Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. Οι εργασίες που απομένουν να γίνουν. "Θα είμαστε μέσα στα χρονικά όρια", λέει ο κ. Θεριανός.

20230408_101048-agia-marina-limani-01.jpg

Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. Θα έχουν ολοκληρωθεί σύντομα οι εργασίες που απομένουν; Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιο Θεριανό, ο οποίος είπε ότι έχουν ολοκληρωθεί όλες οι ανωδομές του λιμανιού και ότι από τον ανάδοχο του έργου αναμένεται να παραληφθούν τα φωτιστικά για να τοποθετηθούν. 
 


Η αγορά του καλωδίου για την ηλεκτροδότηση του λιμένα είναι ευθύνη του Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, το οποίο έχει κάνει την παραγγελία του και αναμένει την παραλαβή του. Την σχετική μελέτη έκανε ηλεκτρολόγος - μηχανικός της Περιφέρειας.

Σχετικά με την υδροδότηση του λιμανιού, η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Αίγινας έχει τοποθετήσει τη νέα παροχή. "Θα είμαστε μέσα στα χρονικά όρια από ότι βλέπουμε, δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα", είπε ο κ. Θεριανός, ο οποίος σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι το χρονικό όριο του έργου έχει προσδιοριστεί τόσο από την επιβλέπουσα μηχανικό, όσο και τον ανάδοχο του έργου, στα τέλη Μάϊου - αρχές Ιουνίου, οπότε και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί όλα.

Επίσης, συντάσσεται τεχνική έκθεση για την αντικατάσταση του παλιού εκδοτηρίου που υπάρχει στο λιμάνι, με ένα νέο. Μετά το Πάσχα αναμένεται να τοποθετηθούν οι προσκρουστήρες, είπε ο κ. Στέλιος Θεριανός.

Πρόσφατα άρθρα για το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png